koffiebar dagger cappuccino
Branchenieuws

Dagger Coffee opent haar tweede locatie

Gelegen aan de Zijdebalenstraat net buiten het centrum en langs het water van de Vecht opent begin 2021 de kleurrijke tweede locatie van Dagger Coffee. De koffiebar brengt al een aantal jaar specialty coffee in Kanaleneiland. Vanaf januari kun je je onderdompelen in een waar koffieparadijs!

koffiebar dagger utrechtTweede Dagger Coffee

Dagger Coffee, van meervoudig Dutch Barista Championship top-3 finalist Dagmar Geerlings, vestigt zich in de nieuwste wijk van Utrecht: Zijdebalen. Het historische tuindershuisje is nog overgebleven uit de 19e eeuw. Een authentieke plek, naast de oude Lubro-fabriek en uitkijkend op de nieuwe stadsgracht. Wanneer je het huisje binnenstapt ervaar je direct een prikkeling van de zintuigen, van smaken, geuren en kleuren.

Zoveel mogelijk in huis gemaakt

Alles is tot in detail en met aandacht vormgegeven, zowel het interieur als de gehele menukaart. Denk aan de specialty coffee van eigen gebrande koffiebonen, een breed assortiment aan baksels en verrassende lunchgerechten. Alles wordt zoveel mogelijk in huis gemaakt, van de yoghurt tot aan de wentelteefjes cake. Niet te veel gedoe, maar ‘gewoon’ goede producten.

koffiebar dagger utrechtGezond Ecosysteem

Zo natuurlijk ook de koffie. Zo werken ze uitsluitend samen met producenten die kwaliteit leveren en een focus op emancipatie en een gezond ecosysteem houden. Dagger Coffee importeert haar groene koffie traceerbaar, alle informatie rondom de koffie wordt open en toegankelijk gecommuniceerd. Als je langskomt vertellen de barista’s je er met liefde over.

Specialty koffiebranderijen

De eigen gebrande koffiebonen zitten hier altijd op de molen en voor de filterkoffies werkt Dagger Coffee samen met verschillende specialty koffiebranderijen: genoeg smaken om te ontdekken. En goed nieuws, de eigen gebrande koffie is ook voor thuis of op kantoor te bestellen en af te halen in de beide zaken.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!