Westfield Mall
Foto Joni Israeli

Horeca in Mall of the Netherlands nu geopend

Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam opende op 5 juni haar horeca- en entertainmentaanbod. In de volledig overdekte shopping- en experience mall van 117.000 vierkante meter kunnen gasten nu ook genieten van het Eet Theater, een bioscoop en 14 restaurants van bekende en lokale horeca. Bekijk hier de foto's van Joni Israeli.

Westfield Mall: innovatief en compleet

Ondanks de uitdagende COVID-maatregelen, opende Westfield Mall of the Netherlands afgelopen maart al deels haar deuren. Nu is ook het innovatieve Eet Theater geopend. Het Eet Theater is een toonbeeld van de nieuwste generatie F&B retail-bestemmingen. Het bestaat uit drie componenten. Onder het leisure deel vallen vallen onder andere een enorme Kinepolis bioscoop, O’Learys bowling, Gamestate arcadehal en het Instagram museum Youseum. Daarnaast biedt het Eet Theater restaurants van hoge kwaliteit, zoals Tatsu en Wagamama. Maar ook low key F&B is aanwezig op het centrale plein met bar en food kiosken.

Het Eet Theater: mix van bekend en lokaal

Westfield Mall

Het Eet Theater bevat een mix van lokale en internationale restaurants en biedt een breed assortiment aan smaken. Zo richt Tatsu zich op de verfijnde smaak van de moderne Japanse keuken en brengt Ohana Streetfood de authentieke smaken, vers van de kusten van Hawaii. Laffa serveert street food uit het Midden-Oosten. Manneken Pis zorgt voor verse friet voor de snelle trek. En La Catrina brengt traditionele smaken en familierecepten naar het Eet Theater. Enkele andere restaurants waaronder The Butcher en pizza hotspot Toni Loco openen op een later moment in juli.

Westfield Mall

Compleet dagje uit

Met de opening van leisure en horeca staat Westfield Mall of the Netherlands garant voor een compleet dagje uit. De diverse flagshipstores, de hoogwaardige architectuur (MVSA Architects onder leiding van Roberto Meyer), onderscheidende horecagelegenheden, bijzondere evenementen en breed aanbod aan leisure maakt Westfield een uitzonderlijke locatie in Nederland. “We zijn ontzettend blij dat we met het eet- en uitgaansgedeelte eindelijk volledig de deuren mogen openen en bezoekers een compleet dagje uit kunnen bieden”, aldus Teun Koek, Director Westfield Mall of The Netherlands.

Leisure hotspot

Aren Schrama, directeur van Wagamama is ook enthousiast. “Wagamama is een succesvol fast casual dining restaurantformule gebaseerd op de Aziatische keuken. Wij openen ons achtste restaurant in Nederland in Westfield Mall of the Netherlands en zijn bijzonder trots dat wij onderdeel zijn van deze fantastische ontwikkeling. Westfield is het summum op het gebied van mode en beleving in een prachtig ontworpen gebouw. De restaurantformule van Wagamama sluit daar perfect bij aan. Met onze snelle service kunnen wij veel gasten serveren, dat is de ideale combinatie met een dagje winkelen of een avondje bioscoop.” Het Eet Theater is zeven dagen in de week tot 22:00 uur geopend.

Op de hoogte blijven van nieuws uit de horeca? Meld je aan voor de Entree nieuwsbrief!