Wie wordt F&B Professional of the Year 2019?

Wie wordt F&B Professional of the Year 2019?

Bent of kent u de gepassioneerde food- & beverageprofessional die mee wil dingen naar de titel F&B Professional of the Year? Geef u of de kanshebber dan op via deze link! Dit kan tot 5 december. De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van netwerkplatform AF&BM. Lees hier alle ins en outs over de verkiezing.

Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van de AF&BM om mee te doen aan deze wedstrijd. Op 10 december, na afloop van de AF&BM-themabijeenkomst bij de Mariënhof in Amersfoort, worden de 10 genomineerden bekendgemaakt die met elkaar de strijd aan gaan. Zij zullen zich vanaf 17 december op de website van de AF&BM presenteren aan het publiek. De presentaties worden beoordeeld door vakgenoten (de leden en partners van de AF&BM) en door het grote publiek. Zij kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard weegt het aantal stemmen van de vakgenoten zwaarder dan van het publiek. Op de Horecava in de RAI in Amsterdam wordt op 9 januari bekendgemaakt welke 3 genomineerden de meeste (gewogen) stemmen hebben gekregen en als finalisten verder gaan.

Finale
Zij krijgen vervolgens, op 18 januari, in het bedrijf waar zij werkzaam zijn bezoek van de vakjury. Die bestaat onder andere uit Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Iris Kranenburg (Entree Magazine), Paul Sprakel (Hospitality Management), Demian van der Reijden (Misset Horeca) en titelhoudster Ruth Engels. De jury zal de prestaties van de finalisten beoordelen aan de hand van een presentatie en rondleiding. Vervolgens bepaalt ze in overleg wie de titel verdient.

Jaargala
Tijdens het jaargala van de AF&BM op 2 februari wordt bekendgemaakt wie de titel F&B Professional of the Year 2019 verdient. Naast eeuwige roem, een mooie trofee en een passende culinaire prijs, krijgt deze professional een AF&BM-jaarlidmaatschap aangeboden.

Alles op een rijtje:
* 5 december: uiterlijke datum waarop u uzelf of vakgenoten kunt nomineren
* 10 december: AF&BM-themabijeenkomst waar de genomineerden bekend worden gemaakt
* 17 december tot 9 januari: stemmen op uw favoriet
* 9 januari: tijdens de Horecava worden de finalisten met de meeste stemmen bekendgemaakt
* 18 januari: de finalisten presenteren zich aan de vakjury
* 2 februari: uitreiking F&B Professional of the Year 2019 award tijdens het AF&BM-jaargala

AF&BM
Al ruim 25 jaar is de AF&BM (Assosciation of Food & Beverage Management) hét netwerk om u in het kader van Food & Beverage Management verder te ontwikkelen. Om kennis met elkaar te delen. En om elkaar te ontmoeten op bijeenkomsten waarin de aspecten Fun en Brains verenigd zijn. De AF&BM organiseert kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten en evenementen op inspirerende locaties. De vereniging telt ruim honderd leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerkborrels, een social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year. www.afbm.nl

Afgelopen keer won Ruth Siegers, Food & Beverage manager bij INK. Hotel in Amsterdam​, de titel.

 

 

Tags: 
Artikel delen