[Foto's] Preview: Oranjerie in Zeist
Innovatie

[Foto's] Preview: Oranjerie in Zeist

30 juni openen de deuren van de gloednieuwe Oranjerie, onderdeel van Kasteel Kerckebosch in Zeist. Hierin zullen twee restaurants te vinden zijn: fine dining Restaurant Kerckebosch en de bistronomie Bistoria. Bekijk een preview ervan onder dit bericht.

Kasteel Kerckebosch wordt geëxploiteerd door Ingmar Sloothaak en Hans van Triest. In het kasteel zijn onder andere dertig hotelkamers, een kasteeltuin en meerdere vergaderzalen te vinden.  Daar komt nu dus de Oranjerie bij. Voor het design van de Oranjerie schakelden de twee ondernemers HDVL Designmakers in.

Fine dining
Als eerste is er in de Oranjerie het fine dining Restaurant Kerckebosch. Het restaurant is sfeervol ingericht Ook worden er drie ‘love seats' geplaatst. Het menu wisselt maandelijks. Gasten kunnen onder andere kiezen uit een 10-gangen amusediner of een Experience Menu en hebben direct zicht op de open keuken.

Bistronomie
In Bistoria staat de combinatie van een eerlijke keuken, ongedwongen Mediterrane sfeer en een correcte prijs-kwaliteitverhouding centraal. De Bistoria is rondom voorzien van imposante glazen puien en daarom een lichte ruimte waar gasten de hele dag kunnen eten, drinken en werken. In de avonduren biedt deze ruimte zicht op de uitgelichte bomen en het uitgelichte kasteel. Naast de Bistoria is verder een afgesloten speelruimte ingericht, waar ouders vanuit het restaurant direct zicht op hebben. 

Wijn- en bierbar
Op de plek in het kasteel waar voorheen Bistoria is straks bovendien een  ongedwongen wijn- en bierbar te vinden. Naast een selectie van bijzondere bieren (waaronder het eigen Kerckebosch Kasteelbier, lokaal gebrouwen op de Utrechtse Heuvelrug) zijn hier veel wijnen per glas verkrijgbaar.

​Entree Awards
In 2015 werd Kasteel Kerckebosch genomineerd voor Best Restyling, een categorie van de Entree Awards.

Reacties

Reactie toevoegen