Top 3 F&B Professional of the Year bekend

Top 3 F&B Professional of the Year bekend

Caroline van den Hoogen (Van der Valk Hotel Hoorn), Lieke Weerdenburg (Van der Valk Hotel Uden Veghel) en Tim Maathuis (Conservatorium Hotel) zijn de 3 finalisten van de wedstrijd F&B Professional of the Year, een initiatief van netwerkplatform AF&BM. Dat werd gisteren bekendgemaakt in het Theater in het StartupLAB door voorzitter René Giel en presentator Maarten Wessels. 

Afgelopen weken stemden zo’n 4.000 horecaprofessionals op 10 genomineerden en hieruit volgde deze top 3. Op 18 januari mogen deze 3 finalisten zich in de organisatie waar zij werkzaam zijn presenteren aan de vakjury, die bestaat uit Maarten Wessels, Paul Sprakel, Demian van der Reijden, Frank Lindner, Ruth Engels en Iris Kranenburg. Tijdens het AF&BM jaargala op 2 februari in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
De jury geeft alvast mee dat ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare successen én liefde voor het f&b-vak essentiële factoren zijn in de finale. Daarnaast zal dit jaar extra gelet worden op de maatschappelijke verantwoordelijkheid die de professionals hebben. Hoe stimuleren zij hun gasten én hun medewerkers tot minder en verantwoord alcoholgebruik en het bewust kiezen van gezonde voeding? 

Tags: 
Artikel delen