Pop-up Pulitzer’s Bar in Bijenkorf Amsterdam

Pop-up Pulitzer’s Bar in Bijenkorf Amsterdam

De Pulitzer’s Bar van Pulitzer Amsterdam strijkt van 12 tot en met 15 juli neer op de bovenste etage van de Bijenkorf in Amsterdam. Gedurende vier dagen worden de rooftop en binnenbar van restaurant The Kitchen in de Bijenkorf omgetoverd tot een klassieke art-deco cocktailbar.

Jazzy pianoklanken, eclectische meubels en een speciaal cocktailmenu: alles staat in het teken van Pulitzer’s Bar – een tijdloze hotelbar aan de Amsterdamse Keizersgracht die het traditionele cocktailvakmanschap combineert met hedendaagse invloeden. Een combinatie van persoonlijke service, unieke cocktailcreaties en eigentijds design maakt deze samenwerking compleet. 

Bee's Knee no.3
Speciaal voor deze samenwerking, is de Bee’s Knee no.3 cocktail gecreëerd. Bij het proeven van deze honingzoete cocktail, laat de nasmaak een kleine bijenachtige prik in de mond achter door de kick van de gembersiroop. Verder bevat de Bee’s Knee no.3 Damrak Gin, citroensap, huisgemaakte honingsiroop en gekruide sinaasappel ginger ale. De goudgele cocktail wordt exclusief op deze avonden geserveerd.

Naast de Bee’s Knee no.3 (€12) cocktail zijn er ook andere cocktails te verkrijgen. Het indrukwekkende design van de Pulitzer’s Bar met warme tinten, fluwelen zitjes en ontelbare boeken wordt nagebootst op de rooftop. 

Artikel delen