Entree Awards 2022: Stefan Sumual uitgeroepen tot Best Bartender

Stefan Sumual

Entree Awards 2022: Stefan Sumual uitgeroepen tot Best Bartender

Na de spannende voorrondes in oktober is de Amsterdamse bartender Stefan Sumual tijdens de Entree Awards 2022 uitgeroepen tot 'Best Bartender 2022'. De jury was onder de indruk van zijn gastvrijheid.

Foto in de header: Ming Chao.

De categorie Best Bartender wordt mogelijk gemaakt door: De Kuyper.

 

Juryrapport

Tijdens de speed round was Stefan de beste van alle bartenders. Hij werkte supernetjes en snel tegelijkertijd. En dat alles zonder niet of weinig te knoeien. Knap! Met de ingrediënten uit de mystery box had hij een lekkere en mooie cocktail gemaakt en het thema was goed verweven in het verhaal. In de laatste ronde was hij ook aan het vlammen. Stefan kletste lekker en ging goed om met dronken bargast Andrew. Wij weten zeker dat bargasten bij hem willen terugkomen!

Lennart Deddens: “Stefan is een jonge getalenteerde bartender met een goed gevoel voor gastvrijheid. Dit is nog steeds één van de belangrijkste kwaliteiten van een professionele bartender. We zagen hem groeien tijdens de competitie en hij verdient het om te winnen."

Najade Bijl: "Stefan laat elke gast welkom voelen. Hij maakt je zeker weten aan het lachen en houdt tegelijkertijd het overzicht en pakt de leiding in de bar."

'Best Bartender'

Om verkozen te worden tot Best Bartender 2022 moest Stefan Sumual de voorrondes in oktober in de SkyLounge Amsterdam overleven. In een afvalrace werden alle bartenders getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid én gastvrijheid. De competitie startte met een kennistest en een free pour-ronde. Vervolgens gingen de overgebleven deelnemers door naar een speed test, mystery box challenge én een personality test. Een echte allroundcompetitie en een ultieme test voor bartenders.

Juryleden: Ingmar Voerman, Tess Posthumus, Andrew Nicholls, Najade Bijl (winnaar Best Bartender 2021), Andrei Talapanescu (winnaar Best Bartender 2019) en Lennart Deddens (winnaar Best Bartender 2015).

Bekijk hier alle winnaars van de Entree Awards 2022

1. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel < 50 Rooms'
2. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 50+ Rooms'
3. Winnaar in de categorie 'Best New Restaurant Design'
4. Winnaar in de categorie 'Best New Dine & Drink Concept <150 Guests'
5. Winnaar in de categorie 'Best New Dine & Drink Concept 150+ Guests'
6. Winnaar in de categorie 'Best New Restobar'
7. Winnaar in de categorie 'Best New Cocktailbar'
8. Winnaar in de categorie 'Best New Nightlife Venue'
9. Winnaar in de categorie 'Best New Green Fine Dining'
10. Winnaar in de categorie 'Best New Holiday Concept'
11. Winnaar in de categorie 'Best New Café'
12. Winnaar in de categorie 'Horecaondernemer van het Jaar'
13. Winnaar in de categorie 'Best Bartender'

Artikel delen