Entree Awards 2022: The Den in Den Bosch wint Best New Hotel 50+ Rooms

The Den

Entree Awards 2022: The Den in Den Bosch wint Best New Hotel 50+ Rooms

Hotel The Den uit -'s-Hertogenbosch heeft tijdens de Entree Awards 2022 gewonnen in de categorie 'Best New Hotel 50+ Rooms'. Het hotel wordt geëxploiteerd door de Odyssey Hotel Group en ligt in de populaire wijk Het Paleiskwartier. De jury vertelt hierover: "Het superhippe design van de rooftop zorgt voor een New Yorks gevoel."

Foto in de header: Ming Chao

De categorie Best New Hotel 50+ Rooms wordt mogelijk gemaakt door: Bulsink Group.

Juryrapport

The Den is gevestigd buiten het centrum en brengt een nieuwe woonwijk tot leven. Knap! Hier drinken locals koffie in de lobby en tref je influencers in de zeer fraaie rooftop. De bar en het restaurant op de negende zijn van hoog niveau. Het superhippe design van de rooftop zorgt bovendien voor een New Yorks gevoel. Dit is écht een avond uit.

Geraakt werd de jury door het verhaal van general manager Melle van Uden en zijn team. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt krijgen hier een kans én het hotel heeft nauwe banden met de stad Den Bosch. Je zou bijna vergeten dat je er ook kunt slapen: de kamer passen goed in het concept en zien er tip top uit. The Den is op alle vlakken goud!
Entree Awards 2022_The Den_Fotograaf onbekend_4

Meer over Hotel The Den

The Den heeft 160 kamers en is het grootste hotel van Den Bosch. Het hotel heeft ook veel aandacht voor f&b. Restaurant & Bar The Den is de hele dag open voor comfort food met Amerikaanse invloeden. Restaurant & Bar Current Rooftop, met twee terrassen, op de negende etage, is dé trekpleister.

Verbinding met de stad

General manager Melle van Uden: “Naast de waterkaart van de stadsrivieren in ons logo, zie je door het hele hotel organische vormen en vloeiende lijnen. Ook de kleur koper staat bij ons centraal, een verwijzing naar de Paleisbrug waar we direct mee verbonden zijn. Hiermee maken we letterlijk en figuurlijk de verbinding met de stad. Het groene en blauwe kleurenpalet weerspiegelt het waterthema dat door het hele hotel vloeit.”

The Den is een franchise-locatie van Marriott International en wordt beheerd door de Odyssey Hotel Group, waaronder ook hotel The Slaak in Rotterdam valt.

Hotel The Den_mail Hotel The Den_Den Bosch (2)

'Best New Hotel 50+ Rooms'

Bij de nominaties in deze categorie kijkt de jury aan de hand van verschillende criteria of het hotelconcept goed is uitgevoerd, zowel aan de voor- en achterkant, én of het hotel zich weet te onderscheiden in het huidige hotellandschap. De winnaar scoort goed op alle facetten (concept, faciliteiten, design, duurzaamheid, food & beverage en ondernemerschap) en is een toevoeging voor de branche, maar zeker ook een voorbeeld voor vakgenoten.

Juryleden: Marco Lemmers en Iris Kranenburg.

Bekijk hier alle winnaars van de Entree Awards 2022

1. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel < 50 Rooms'
2. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 50+ Rooms'
3. Winnaar in de categorie 'Best New Restaurant Design'
4. Winnaar in de categorie 'Best New Dine & Drink Concept <150 Guests'
5. Winnaar in de categorie 'Best New Dine & Drink Concept 150+ Guests'
6. Winnaar in de categorie 'Best New Restobar'
7. Winnaar in de categorie 'Best New Cocktailbar'
8. Winnaar in de categorie 'Best New Nightlife Venue'
9. Winnaar in de categorie 'Best New Green Fine Dining'
10. Winnaar in de categorie 'Best New Holiday Concept'
11. Winnaar in de categorie 'Best New Café'
12. Winnaar in de categorie 'Horecaondernemer van het Jaar'
13. Winnaar in de categorie 'Best Bartender'

Artikel delen