Kookbattle Herman den Blijker en London Loy
Branchenieuws

Kookbattle Herman den Blijker en London Loy

In het programma Herman Tegen De Rest bij RTL 4 neemt Herman het volgende week op tegen chef- en televisiekok London Loy.

De twee koks zijn voor het tv-programma in het trendy Tel Aviv, waar ze proberen hun steak tartare net zo lekker te laten smaken als die van de lokale chef. 

Kook duel
Chef-kok London Loy is van vele markten thuis. Hij staat zijn mannetje in de keuken, laat zijn kookkunsten op televisie zien (Top chef academie, 24 kitchen Food truck challenge, Koffietijd, privé-chef Rico Verhoeven) en danste er samen met Miljuschka Witzenhausen op los in Dance Dance Dance. Daar kan nog wel een uitdaging bij en dus gaat London dit keer het kookduel aan met Herman den Blijker.

Tel Aviv
In Herman tegen de rest zijn de twee in Tel Aviv. Hier ontdekken ze dat deze trendy stad een heerlijke keuken heeft. Het gerecht dat tijdens hun bezoek centraal staat, is de lokale steak tartare. Aan Herman en London de taak om te ontdekken welk geheim ingrediënt deze specialiteit zo lekker maakt. En lukt het ze om hun steak tartare even goed te laten smaken als die van de lokale chef? Het is te zien bij RTL 4 op dinsdag 19 februari van 21:30 tot 22:30 u. 

Reacties

Reactie toevoegen