Branchenieuws

Menno Post stopt bij De Bokkedoorns**

Chef-kok Menno Post stopt per 1 maart bij De Bokkedoorns**. "Dit is heel lastig voor me, maar ik heb hier echt bewust voor gekozen."

Dat vertelt hij in een exclusief interview met Chefsfriends. Post laat weten dat hij nu op een middelpunt is in zijn carriere en meer tijd wil doorbrengen met zijn gezin. "Ik ben daarin super gespannen, maar ik wil een mooie balans vinden tussen mijn werk en gezin en mij daar 100 procent voor inzetten. Dat is de belangrijkste reden waarom ik stop." 

Andere meningen
Post en Pascal Beeren, de zoon van eigenaar John Beeren, zouden de Bokkedoorns overnemen. "We hebben daarin andere meningen gekregen. En daarom heb ik deze weloverwogen keuze gemaakt", zegt Post. Keukenchef Roy Eijkelkamp is volgens Post helemaal klaar om zijn rol als chef-kok over te nemen. Post is inmiddels 5 jaar werkzaam bij De Bokkedoorns** en blikt terug op een mooie periode. "Er zijn heel veel dingen gebeurd: de start van De Bokkedoorns**, het behouden van de Michelinsterren en het krijgen van de titel SVH Meesterkok. Daarnaast heb ik mezelf kunnen doorontwikkelen tot waar ik nu sta. Ik heb veel respect voor meneer Beeren die mij een geweldige kans heeft gegeven."

Toekomst
Post is momenteel met een aantal partners in gesprek en heeft een aantal locaties op het oog. "Ik ga zeker niet stilzitten, maar wat precies de mogelijkheden zijn, moet de komende maanden blijken."