Michelin pop-up restaurant op Aruba

Michelin pop-up restaurant op Aruba

Divi Resorts Aruba heeft de fine fleur van de Nederlandse gastronomie gestrikt om begin juni op het One happy island een exclusief Michelin pop-up restaurant te creëren. Hiermee heeft Aruba een regelrechte primeur, want met 8 Michelin-sterren, is het grootste Michelin pop-restaurant in het Caribisch gebied een feit.

Windows on Aruba Restaurant bij Divi Village Golf & Beach Resort is deze zomer met 8 Michelin-sterren het grootste Michelin pop-up restaurant in het Caribisch gebied. Het is voor het eerst dat een sterrenchef delegatie vanuit Nederland naar Aruba reist om aldaar op het allerhoogste niveau te koken.De deelnemende chefs zijn François Geurds (FG Restaurant ** en FG Food Labs *), Erik en Julien van Loo (Parkheuvel **), Edwin Vinke (De Kromme Watergang **) en Jermain de Rozario (De Rozario *). Op 6, 7 en 8 juni maken zij op Aruba hun opwachting om exclusieve menu's te verzorgen. 

Lunch en diners 
Bij Windows on Aruba Restaurant van Divi verzorgen de Nederlandse sterrenchefs tijdens het aperitief meerdere amuses, gevolgd door een viergangenmenu met begeleidende wijnen, mineraalwaters en koffie of thee na afloop. De Nederlandse sterrenchefs koken op donderdag 6 juni (lunch) en vrijdag 7 en zaterdag 8 juni (diner). Het doel van deze culinaire Michelin-sterrenbeleving is niet alleen om de bewoners en bezoekers van Aruba kennis te laten maken met de kookkunsten van de absolute top van de Nederlandse chefs, maar ook om het gastronomische landschap op Aruba op de kaart te zetten.  Want met meer dan 200 restaurants, van fine dining tot lokale knijpjes waar de verse vis rechtstreeks uit de zee zo op je bord verschijnt, biedt Aruba veel meer dan alleen maar zon, zee en strand en is het ook bij uitstek dé bestemming voor culinaire fijnproevers. 

Artikel delen