Nieuwe chef-kok The Roast Room

Tags: chef

Nieuwe chef-kok The Roast Room

Per oktober 2019 zal Marco Geurts intreden als de nieuwe chef-kok bij The Roast Room in Amsterdam. De voormalig senior sous-chef van La Rive kijkt uit naar het nieuwe avontuur.

Marco Geurts (29) heeft de dertig nog niet gepasseerd en maakt in oktober al zijn intreden bij The Roast Room. De chef heeft veel ervaring opgedaan in verschillende zaken. Zo heeft hij gewerkt bij ’t Kalkoentje in Rhenen en proeverij de Pronckheer in Cothen, waar hij in vijf jaar tijd de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Daarna heeft Geurts kennis gemaakt met het hogere segment bij restaurant Solo in Amsterdam.

La Rive
De afgelopen periode heeft Geurts als senior sous-chef voor restaurant La Rive in het InterContinental Amstel Amsterdam gewerkt, waar hij samen met chef en SVH Meesterkok Roger Rassin de leiding had in de keuken. In 2017 heeft het team van La Rive, bestaande uit Roger Rassin, Marco Geurts, Emiel Kwekkeboom en Jules Wiringa, de Gouden Koksmuts gewonnen.

Verandering
Geurts is van plan om bij The Roast Room, bestaande uit de Brasserie en de Rotisserie, in te spelen op de seizoenen. Geurts wil voor beide onderdelen de menukaarten duidelijk onderscheidend maken, om zo het verschil tussen beide concepten aan te duiden. 

Artikel delen