Branchenieuws

Proeven van een eigen Bagels & Beans

De winkel voor bagels en koffie is op zoek naar enthousiaste mensen die hun eigen Bagels & Beans willen runnen. Benieuwd of een eigen Bagels & Beans wat voor je is? Speciaal voor geïnteresseerden is er een webinar op dinsdag 25 juni en een informatieavond op dinsdag 16 juli in Gouda.

Het webinar van Bagels & Beans op dinsdag 25 juni begint om 20.30 uur en is gewoon thuis vanaf de bank te volgen. Tijdens het webinar vertelt Hanneke van de Laarschot hoe zij bagelbaas werd van de onlangs geopende Bagels & Beans Bussum en wat daar allemaal bij kwam kijken. Deelnemers aan het webinar kunnen Hanneke natuurlijk ook vragen stellen. De informatiebijeenkomst is op dinsdag 16 juli  in Gouda. Hier deelt Gwen Gomis in haar eigen Bagels & Beans haar ervaringen als bagelbaas. Geïnteresseerden kunnen vragen stellen en de sfeer proeven. Zowel het webinar als de informatiebijeenkomst zijn geheel vrijblijvend.

Hoe gaat het in z’n werk?
Bagels & Beans is de grootste espressobarformule van Nederland en al franchise sinds 2002. Tijdens beide events passeren de ins en outs van het bagelbaasschap uitgebreid de revue. Er wordt onder andere uitgelegd wat het precies inhoudt om franchisenemer te zijn bij Bagels & Beans, welke ondersteuning je als bagelbaas allemaal krijgt en hoe het kennismakingstraject eruitziet. Uiteraard wordt ook de financiële kant van de zaak wordt besproken. 

Aanmelden
Klik hier om aan te melden voor het webinar op dinsdag 25 juni om 20.30 uur
Klik hier om aan te melden voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 16 juli om 19.00 uur in Gouda

Bagelbazen gezocht in?
Er staan bagelpaleizen op stapel in Rotterdam-Centrum, regio Zutphen/Apeldoorn, regio Amsterdam/Haarlem, Groningen, Nijmegen en regio Woerden/Leiden/Gouda. Wie meer wil weten kan hier een kijkje nemen of zich aanmelden voor het webinar of de informatiebijeenkomst.

Reacties

Reactie toevoegen