Sterrenchefs geven geheimen prijs

Tags: chef

Sterrenchefs geven geheimen prijs

Met de dinerbox Cook Like a Chef kan de hobbykok een diner op twee of drie Michelinsterrenniveau thuis maken. 

Na een succesvolle try-out vorig jaar gaat Cook Like a Chef nu officieel van start. De box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau wordt voor €69,50 per persoon bezorgd in heel Nederland, de Belgische grensstreek en Antwerpen.

Speciaal kerstmenu
De compleet verzorgde topchefmenu’s zijn vanaf nu te bestellen en worden iedere donderdag, vrijdag of zaterdag gekoeld aan huis bezorgd. Elke drie maanden is er een nieuw menu, met vegetarisch alternatief, van een Michelinsterren restaurant. Speciaal voor de feestdagen worden de menu’s verzorgd met de signatuurgerechten van alle vier de meewerkende chefs. En dat zijn: 
Jacob Jan Boerma - De Leest***
Jonnie Boer - De Librije***
Erik van Loo - Parkheuvel**
Soenil Bahadoer - De Lindehof**

Wat is Cook Like a Chef?
Cook Like a Chef is een box met een viergangenmenu op gastronomisch niveau. Via de website  kun je kiezen uit menu’s van Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer***, Erik van Loo** of Soenil Bahadoer**. Kookervaring of niet, binnen een handomdraai zet iemand thuis sterrenwaardige gerechten op tafel want het meeste werk hebben de chefs namelijk al gedaan. Op de website staan ook handige filmpjes met tips. Er is ook de mogelijkheid om bij elk gerecht bijpassende topwijnen te bestellen. De wijnen zijn uiteraard geselecteerd door de sommeliers van de restaurants in kwestie. Cook Like a Chef is een initiatief van Jan Bartelsman, Maik Kuijpers, Schmidt Zeevis, Eric Pekel en Annemiek van Leeuwen.

Voorbeeldmenu van Jonnie Boer (De Librije***):
Rauw gemarineerde zalmforel, amandelsherry, maggiplant
Zeeduivel, gepofte aubergine, beurre blanc van gefermenteerde paprikasap
Langzaam gegaarde lamsnek, gerookte aal, zeewier, koolrabi
Losgeslagen appeltaart

Artikel delen