Yotam Ottolenghi in nieuwste podcast Crunch

Yotam Ottolenghi in nieuwste podcast Crunch

Culinair journalist en food entrepreneur Marcus Polman spreekt Yotam Ottolenghi in de nieuwste editie van podcast ‘Crunch’ over het geheim achter zijn succes tijdens de Europese tour voor zijn nieuwste boek ‘Simpel’.

De podcast met Yotam Ottolenghi is vanaf vandaag te beluisteren via MarketingTribune, SoundCloud, Stitcher en de Itunes Podcast app. Food-marketing podcast ‘Crunch’ is een initiatief van Het PR Bureau en MarketingTribune. De inmiddels zesde aflevering van de podcast serie ‘Crunch’ staat in het teken van het internationale succes van Ottolenghi en het merk dat hij heeft opgebouwd. In de uitzending spreekt Ottolenghi over hoe hij zijn internationale zakenimperium in de afgelopen tien jaar heeft uitgebouwd.

Autoriteit en visionair
Met zijn zes restaurants en deli’s in Londen, zijn eigen cateringbedrijf, een eigen Ottolenghi-productlijn en zijn eigen mediakanalen. Met als rode draad het ontwikkelen van unieke content die hij via een waaier aan kanalen naar de consument weet te brengen. Polman spreekt met Ottolenghi verder over zijn invloed op het supermarktschap en zijn visie op het culinaire landschap. De Brits-Israëlische chef en culinaire superster wordt al jaren geroemd om zijn gerechten met groenten in de hoofdrol. Voor veel Nederlanders tot voor kort onbekende ingrediënten als tahin, za’atar en granaatappelmelasse zijn niet meer weg te denken uit het repertoire van de gemiddelde amateurkok. Van zijn kookboeken zijn de afgelopen jaren miljoenen exemplaren wereldwijd verkocht. Zijn meest recente boek Simpel brak met 120.000 verkochte exemplaren in vier maanden alle Nederlandse verkooprecords.

Eerder brachten onder meer Bart van Olphen (founder van Fishtales), Hiske Versprille (restaurantrecensent van de Volkskrant), Bart Jan Veldhuizen (Kitchen Republic), Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër) en Remco van Kamp (general manager W Hotel Amsterdam) een bezoek aan de studio om met Polman in gesprek te gaan over hun visie op het vakgebied. Luister de podcast hier

 

Artikel delen