Personeel

Studenten koken de ''sterren'' van de hemel

Onlangs werd op de Middelbare Horeca School van het Koning Willem I College in samenwerking met het bedrijfsleven, de jaarlijkse Leermeesters-Leerlingendag georganiseerd. Dit jaar is het programma voor het eerst ingedeeld in zogenaamde keuzemenu’s, bestaande uit inspiratiesessies, masterclasses en workshops. Horecastudenten en hun leermeesters leren op deze dag samen meer door deel te nemen aan deze sessies.

Na twaalf jaar is de Leermeesters-Leerlingendag in een geheel nieuw jasje gestoken. De standaard workshoprondes hebben plaatsgemaakt voor zes keuzemenu’s. Elk menu heeft zijn eigen inspiratiesessies, masterclasses en workshops. 63 leerbedrijven zijn van de partij, waaronder sterrenrestaurant Sense uit 's-Hertogenbosch, Noble Kitchen uit Cromvoirt en Hotel Pulitzer uit Amsterdam.

Innovatie
Studenten met hun leermeesters krijgen binnen hun gekozen menu een divers programma aangeboden, waarbij innovatie en kennisverbreding centraal staan. Zo komt er onder andere een masterclass ‘Nice-to-meat’ en ‘Patisserie’ voorbij, een inspiratiesessie 'Inspirerend Ondernemen' en een workshop ‘Black Box – out of the box’.

Hieronder een impressie in foto's 

Reacties

Reactie toevoegen