A Beautiful Mess opent pop-up restaurant in The Manor in Amsterdam

A Beautifull Mess - Amsterdam

A Beautiful Mess opent pop-up restaurant in The Manor in Amsterdam

A Beautiful Mess is terug van weg geweest. Een jaar lang is A Beautiful Mess het pop-up restaurant in The Manor Hotel in Amsterdam Oost. Het restaurant is van en door mensen die naar Nederland zijn gevlucht en hier een nieuw bestaan aan het opbouwen zijn. Werken in het restaurant helpt ze om in het arbeidsritme te komen en op een veilige en fijne plek Nederland te leren kennen.

Menu 

Gasten kunnen bij A Beautiful Mess terecht om lokale gerechten uit het Midden-Oosten en Oost-Afrika te proeven. De menukaart staat vol mezze. Of zoals op de menukaart te lezen is: 'Kleine gerechtjes om te delen geïnspireerd op de grote levante maar met een moderne blik.' Boekenschrijver, chef en delicious redactrice Merijn Tol hielp met het samenstellen van het menu.

A Beautifull Mess - Gerecht Geroosterde Bloemkool A Beautifull Mess - Mazaher & Za’atar Limonade

A Beautiful Mess

A Beautiful Mess is een horecaconcept ontwikkeld door Refugee Company. Volgens hen is de beste manier voor mensen met een vluchtelingenachtergrond om te integreren, door een baan te vinden. Bij A Beautiful Mess leren nieuwkomers de kneepjes van de keuken kennen. 

The Manor

Het pop-up restaurant van A Beautifull Mess is te vinden in The Manor Hotel in Amsterdam Oost. Het hotel is onderdeel van Eden Hotels van de familie Dijkstra, een echte horeca-familie. De Sjoerd Dijkstra Foundation ondersteunt al jaren verschillende projecten in binnen- en buitenland om mensen het vak van hotellier te leren. Voorheen was A Beautifull Mess te vinden in het gebouw van de Bijlmerbajes.

A Beautifull Mess - The Manor

Utrecht en Arnhem

A Beautiful Mess heeft ook restaurants in het asielzoekerscentrum Oog en Al in Utrecht en in Park Sonsbeek Arnhem. Je kunt er komen eten en er worden evenementen en ontmoetingsavonden georganiseerd.

Artikel delen