All day-restaurant de Volière in Noordwijkerhout geopend

Volière Noordwijkerhout - Header

All day-restaurant de Volière in Noordwijkerhout geopend

Eind april opende restaurant de Volière aan het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout haar deuren. Een nieuwe horecagelegenheid waar gasten vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terechtkunnen voor ontbijt, koffie, lunch, diner of cocktails. Initiatiefnemers zijn de eigenaren van Como & Co, ook gelegen aan het Oosterduinsemeer: Marieke Manssen, Joost Kaptein en Peter van Eeden. Eerder exploiteerden zij op dezelfde plek het Italiaanse MAMA. 

Afgelopen september werd het pand van MAMA gesloopt om ruimte te maken voor restaurant de Volière. Ook de entree van het naastgelegen bungalowpark Sollasi werd verbouwd, waardoor ruimte is ontstaan voor een vernieuwde speeltuin en ruime parkeergelegenheid. Met haar grote terras direct aan het water, leent de locatie zich tevens goed voor diverse sport-en spelactiviteiten. De menukaart is internationaal georiënteerd waarbij shared dining tot de opties behoort.

*De tekst gaat verder onder de foto

2 -Volière Noordwijkerhout

Evenementen 

De Volière beschikt naast het restaurant over twee aparte ruimtes die geschikt zijn voor zowel particuliere feesten als zakelijke bijeenkomsten: de Kas en het Vogelhuis. De Kas is een lichte, huiselijke ruimte die plaats biedt aan tachtig gasten en nog eens 150 staand. Het Vogelhuis is een privéruimte voor maximaal twaalf gasten. Daarnaast beschikt het over een terras genaamd De Buitenplaats, dat uitzicht biedt op het Oosterduinsemeer. Verder is De Volière een officiële trouwlocatie.

*De tekst gaat verder onder de foto's

6 -Volière Noordwijkerhout - Lang 3 -Volière Noordwijkerhout - Lang

 

Het Oosterduinsemeer

De Volière is gelegen aan het Oosterduinsemeer, in de volksmond beter bekend als het ‘Comomeer’. In de jaren vijftig en zestig is de plas ontstaan door de afgraving van de voormalige Oosterduinen. De omgeving biedt tal van recreatiemogelijkheden, zowel op het land als op het water. Bezoekers kunnen de omgeving verkennen op een e-chopper of elektrische scooter of een fietstocht maken naar de Keukenhof in het voorjaar. Ook kunnen bezoekers hier suppen of kanoën op het water. 

4 -Volière Noordwijkerhout - Lang 5 -Volière Noordwijkerhout - Lang
Artikel delen