Até is het nieuwe chef's table concept van The Dylan Amsterdam

The Dylan Amsterdam

Até is het nieuwe chef's table concept van The Dylan Amsterdam

Het luxueuze boetiekhotel The Dylan Amsterdam opent woensdag 1 maart een chef’s table concept met plaats voor zes gasten per dag in samenwerking met chef Filip Hanlo. In het hotel zijn ook de zaken Vinkeles* en Bar Brasserie Occo gevestigd.

Filip Hanlo (26), zoon van een Nederlandse vader en Mexicaanse moeder, groeide op in een horecafamilie in de Mexicaanse regio Yucatán. Hanlo studeerde aan Institut Bocuse en deed ervaring op in gerenommeerde restaurants als Noma*** in Kopenhagen, Chez Panisse in Californië, Azure 45* in Tokio, Restaurant Cheval Blanc by Peter Knogl*** in Basel en Le Grand Restaurant** in Parijs.

'Até is een hommage aan Franse finesse, Japanse umami en Mexicaanse aciditeit'

De nieuwe zaak Até bevindt zich in een verborgen ruimte van The Dylan Amsterdam. Voorheen zat hier 'Kit at 384': dit was een jarenlang succes nadat Kit in zijn studentenkamer sushi op hoog niveau bereidde. Na zijn tijd in The Dylan opende Kit zijn eigen sushi-restaurant, Undercover, op de Wibautstraat in Amsterdam.

Invloeden van de meest geprezen keukens

Até is een hommage aan Franse finesse, Japanse umami en exotische Mexicaanse aciditeit. Hanlo laat gasten kennismaken met invloeden van de meest geprezen keukens, aan de hand van intrigerende verhalen en zijn reiservaringen. Até is geopend van woensdag tot en met zaterdag, en serveert een achtgangenmenu van 175 euro per persoon.

Até-The Dylan Amsterdam-3 Até-The Dylan Amsterdam-4
Artikel delen