Restaurant Vinkeles* verwelkomt nieuwe Executive Chef Jurgen van der Zalm

Jurgen van der Zalm
Tags: chef

Restaurant Vinkeles* verwelkomt nieuwe Executive Chef Jurgen van der Zalm

Jurgen van der Zalm volgt Dennis Kuipers op die na zestien jaar afscheid neemt van Restaurant Vinkeles* in The Dylan Amsterdam. Van der Zalm werkt al ruim veertien jaar voor Vinkeles. In 2008 startte hij als leerling en werkte zich op tot Chef de Cuisine.

 

René Bornmann, General Manager van The Dylan Amsterdam: “Het team van Restaurant Vinkeles is trots op de promotie van Jurgen van der Zalm als Executive Chef voor Restaurant Vinkeles. Ik ben ervan overtuigd dat Jurgen met zijn kennis en toewijding het niveau van Restaurant Vinkeles nog verder omhoog gaat brengen, samen met Maître Natasja Noorlander.” 

Entree_Vinkeles nieuwe chef Jurgen van der Zalm

Over The Dylan Amsterdam 

The Dylan Amsterdam is gelegen in het hart van het centrum. Het hotel heeft veertig kamers en suites, stuk voor stuk individueel ontworpen in vier verschillende stijlen. Restaurant Vinkeles* is een onderdeel van The Dylan Amsterdam. Bekroond met een Michelinster sinds November 2009, biedt de verfijnde Franse keuken een uitstekende mix tussen klassieke en eigentijdse stijlen. In april 2022 sloot The Dylan Amsterdam zich aan bij The Leading Hotels of the World, een collectie van onafhankelijke, luxe hotels.

Restaurant Vinkeles* - Interieur The Dylan Amsterdam - Entrance
Artikel delen