Back to basic en high-tech smelten samen in Brinckerduyn in Appelscha

Entree Magazine Header - Vakantiepark Brinckerduyn in Appelscha
Tags: design

Back to basic en high-tech smelten samen in Brinckerduyn in Appelscha

In Appelscha, midden in de Friese natuur, bevindt zich het kleinschalige resort Brinckerduyn. Het heeft 34 vakantiewoningen. De combinatie van luxe, kleinschalige aandacht en natuur noemt Brinckerduyn ‘Green Boutique’.

Green Boutique staat voor kleinschaligheid en intimiteit. Weg van de massa en terug naar de natuur. De kracht van Brinckerduyn ligt in de onverwachte combinatie van back-to-basic en high-tech. Gasten kunnen zich hier verbinden met de natuur en tegelijkertijd verblijven in een luxueuze woning.  Zo hebben de accommodaties stuifduinen in de achtertuin en een paarse heide op de horizon, maar ook een buitenkeuken, privé-zwembad, jacuzzi en/of sauna.

VAKANTIEWONINGEN BRINCKERDUYN

Elke accommodatie is gemaakt van hout en natuurlijke, hernieuwbare materialen. Voor elke boom die gebruikt is, plantte Brinckerduyn drie bomen terug. Het interieur is net zo duurzaam geproduceerd en bevat diverse innovaties als klimaatregeling, Italiaanse designkeukens en meer.

FACILITEITEN

In het Brinckerduyn Clubhuis kunnen gasten terecht voor een goede fles wijn, sportartikelen en (bord)spellen. Het clubhuis is het startpunt voor de activiteiten die Brinckerduyn organiseert, zoals wandelingen, excursies en toernooien. Ook is er ruimte voor educatie rondom eten en drinken en de herkomst daarvan. Zo bereidt een privé-chef biologische maaltijden en wordt er een excursie georganiseerd naar een boer in de omgeving. En daar blijft het niet bij, want het park heeft ook padelbanen, hockey- en voetbalvelden, een outside-gym en een bezorgservice met streekproducten en wijnen.

Entree_Brinckerduyn_6
Entree_Brinckerduyn_3 Entree_Brinckerduyn_1
Entree_Brinckerduyn_4
Entree_Brinckerduyn_5-1 Entree_Brinckerduyn_2
Artikel delen