Tiny Parks is het nieuwe eigentijdse vakantiepark in Tiengemeten

Tiny Parks

Tiny Parks is het nieuwe eigentijdse vakantiepark in Tiengemeten

Wie vanaf Zuid-Beijerland, onder Rotterdam, de pont pakt, staat al snel op Tiengemeten. De camping en herberg op het eilandje werden onlangs overgenomen door Patrick Ligthart en Jochem Verheul. Zij transformeerden het tot het hippe Tiny Parks Cast Away. Bekijk meer foto's onder dit bericht.

Gasten van Tiny Parks kunnen er slapen in luxe tenten of in een van de nieuwe hotelkamers in de herberg. Ook is er een camping voor eigen tentjes.

Dagelijks Family Diner

Het verbinden van de gasten staat centraal in het concept. Zo is er dagelijks een Tiny Parks Family Diner, waarbij gasten helpen koken en aan een lange tafel met elkaar eten. Ook worden er avonden georganiseerd met live-muziek, sjoelen en een silent disco en is er een restaurant.

Het festivalachtige concept is vooral bedoeld voor een jonge stedelijke doelgroep. Ligthart en Verheul hebben ook een locatie in een bos in Drenthe (Forest Cabins) en openen er binnenkort een in de Belgische Ardennen (Laid Back Valley).

Het festivalachtige concept is vooral bedoeld voor een jonge stedelijke doelgroep

De stad ontvluchten

De eigenaren vertellen: "Een prachtige bestemming om de drukke stad tijdelijk te ontvluchten, een plek om weg te dromen in een natuurlijke omgeving en in een unieke accommodatie die van alle gemakken is voorzien. TinyParks is hét concept als het gaat om uniek overnachten in bijzondere sferen. Ons doel? Waardevolle herinneringen creëren, die nooit meer vergeten zullen worden."

Tiny Parks_1 Tiny Parks_2
Tiny Parks_3 Tiny Parks_4
Tiny Parks_5 Tiny Parks_6
Tiny Parks_7 Tiny Parks_8
Artikel delen