Bij het nieuwe vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk draait alles om honden

Erve Raewijck

Bij het nieuwe vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk draait alles om honden

Op de grens van Nederland en Duitsland, in Radewijk, opende vakantiepark Erve Raewyck. Het kleinschalige park is volledig ingericht voor honden met hun baasjes. Alien en René Bosma zijn de beheerders van het park en exploitanten van horeca, groepsaccommodatie en de trainingsfaciliteiten.

Erve Raewyck ligt op een steenworp afstand van Hardenberg en direct aan de Duitse grens. Op dit moment zijn er zes woningen gereed en beschikbaar voor de verhuur. Daarnaast beschikt het park over een 16-persoonsgroepsaccommodatie die al sinds vorig jaar oktober in gebruik is.

Het hoofdgebouw is ook gereed. Hierin zijn de receptie van het park en Brasserie Wagenwiel gevestigd. Niet alleen gasten van het park zijn in de brasserie welkom, maar ook bezoekers van buitenaf. De Hollandse keuken is open voor ontbijt, lunch, borrel en diner en serveert gerechten zoals pannenkoeken, kipsaté en schnitzels.  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en daarom wordt er veel gewerkt met verse (streek)producten. 

Hond als hoofdpersoon

'Buitengewoon genieten, samen met je hond', zo luidt het motto van Erve Raewyck. Het volledige park is ingericht voor een vakantie met honden. Zo zijn de ruime, omheinde kavels van tussen de 427 en 722 m2, diervriendelijke ingericht met onder andere een hondendouche.

Het vakantiepark heeft een hondenspeeltuin en -vijver, een snuffel- en graaftuin, een doolhof en een trainingshal voor honden. Centraal in het park ligt het middenterrein, de Plaza. Hier zijn toestellen voor honden geïnstalleerd en wandelpaden aangelegd. Wanneer het juiste jaargetijde aanbreekt, zal hier ook gras gezaaid worden. 

Erve Raewijck_2

Volop aan het verbouwen

Het park is al open, maar er wordt nog hard gewerkt. Over twee weken worden er nog twee huizen opgeleverd en daarna nog twee. Hiermee komt het totaal aantal bungalows op tien. Verder wordt er nog gewerkt aan de vergaderzalen in het hoofdgebouw. Wanneer het volledige park gereed zal zijn, is nog niet bekend.

Erve Raewijck_3 Erve Raewijck_4
Erve Raewijck_5 Erve Raewijck_6
Artikel delen