Bistro Francis en Hotel Kint openen in een historisch klooster in Valkenburg

Interieur Bistro Francis

Bistro Francis en Hotel Kint openen in een historisch klooster in Valkenburg

Binnen de oude muren van een historisch klooster in Valkenburg opende Bistro Francis begin deze maand. Het Franse restaurant met all day dining-concept bevindt zich in het nieuwe Hotel Kint.  Bureau Reiters-Wings verzorgde de inrichting.

Foto's: Guy Houben

Franse bistro

Fijnproevers en hotelgasten kunnen sinds begin november terecht bij het nieuwe Bistro Francis in Hotel Kint in Valkenburg. Het restaurant serveert Franse gerechten in een modern jasje en verbindt lokale tradities met hedendaagse creativiteit. "Het wordt zo een complete bestemming met smaakvolle belevingen en een perfecte balans tussen ambiance en gastvrijheid", vertelt chef-kok Paul Keijdener. De bistro is open voor ontbijt, lunch en diner. De inrichting verzorgde bureau Reiters-Wings, dat meerdere horecazaken qua styling op de kaart zette.

'Het is een bestemming met smaakvolle belevingen'

Project

Het project ontstond vanuit een groep ondernemers, medeverantwoordelijk voor locaties als Landgoed Altenbroek, een toonaangevend landgoed, net over de grens met België. Daarnaast vervult Stefan Hazen, professional in de hospitality-industrie, de rol van directeur. "Wij zijn verheugd om onze gasten te verwelkomen in ons hotel en restaurant. Het team heeft met passie en toewijding gewerkt. Hoe we het doel van verblijven bij Bistro Francis zouden omschrijven? "Laat je zintuigen prikkelen door oprechte gastvrije en servicegerichte medewerkers, onder de daken van het geschiedenisrijke kloostergebouw Pradoe."

Bistro-Francis-Valkenburg-6 Bistro-Francis-Valkenburg-3

Meer over het restaurant en hotel

Over Bistro Francis
Bistro Francis is een all day dining-restaurant gelegen binnen de muren van het historische Klooster aan de Steenstraat in Valkenburg. Met haar concept van 'French Flair, Urban Chic' biedt Bistro Francis een eigentijdse twist aan traditionele Franse gerechten, waarbij smaak, stijl en gastvrijheid centraal staan.

Over Hotel Kint
Hotel Kint is een charmant boetiekhotel gelegen in Valkenburg. Gevestigd in een voormalig klooster, combineert Hotel Kint moderne luxe met historische charme.

Artikel delen