Brasserie Fred open in Den Haag: 'Hele dag door cocktails'

Terras van Brasserie Fred

Brasserie Fred open in Den Haag: 'Hele dag door cocktails'

De vernieuwde brasserie Fred is heropend in Den Haag. De brasserie heeft een nieuwe eigenaar en een vernieuwd interieur. Ook de kaart is aangepast met een aantal verrassende gerechten. De zaak is open voor een ontbijt, brunch, lunch en high tea. "Zeg nou eerlijk, ontbijt en lunch zijn toch de lekkerste maaltijden?", aldus de nieuwe eigenaar, Ser Alkan. Bekijk foto's van het interieur onder dit bericht.

Eigenaar Ser Alkan

“Ik geniet van restaurants waar je kunt kiezen uit goede klassiekers. Gerechten die je thuis niet snel maakt. Zoals eggs benedict, American pancakes, philly cheese steak, homemade granola en ga zo maar door. Wij maken van je bezoek een feestje. Onze koffie is top en we serveren onze gerechten met een ouderwetse glimlach. Brasserie Fred is de ontmoetingsplek van de buurt. En dat in de leukste winkelstraat van Den Haag”, vertelt eigenaar Ser Alkan over de brasserie.

'Ontbijt en lunch zijn toch de lekkerste maaltijden?'

Uitgebreide kaart

Brasserie Fred is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op zondag is de brunch open vanaf 10.00 uur. Op het menu staan voornamelijk ontbijt-, brunch- en lunchklassiekers. Tijdens de lunch kunnen gasten trouwens ook kiezen uit diverse cocktails, zoals de strawberry mimosa en de peach bellini. Liever geen cocktail? Dan heeft de zaak ook nog diverse smoothies. Tegen het einde van de middag verandert de brasserie in een café: dan komen de borrelaars binnen. “Vanaf 2 personen serveren we ook een high tea en uitgebreide ontbijtspecials. Lekker voor wanneer je wat meer tijd hebt”, zegt Alkan.

BrasserieFRED_interieur3
Het interieur van Brasserie Fred

Brasserie Fred

De brasserie biedt plaats aan bijna dertig gasten op het terras. Binnen is er plek voor veertig gasten. Achterin de zaak bevindt zich een aparte ruimte voor groepen tot tien personen. Hier kun je een babyshower, vrijgezellenfeestje of een verjaardag vieren. Voor speciale gelegenheden is het mogelijk de brasserie in de avond af te huren. Je krijgt dan een unieke private dining-beleving voor groepen tot veertig personen.

BrasserieFRED_americanpancakes BrasserieFRED_entree
BrasserieFRED_interieur2 BrasserieFRED_Menemen
BrasserieFRED_Signaturesalad Eggsbenedict_BrasserieFred
Artikel delen