Château Neercanne in Limburg opent zeven luxe suites

Château Neercanne in Limburg

Château Neercanne in Limburg opent zeven luxe suites

Na een verbouwing van bijna een jaar opende kasteel Château Neercanne in Zuid-Limburg op 1 maart zeven luxe suites. Het design combineert moderne en historische elementen en de suites zijn van luxe gemakken voorzien. Château Neercanne bestaat uit o.a. sterrenrestaurant Château Neercanne en restaurant L’Auberge, is onderdeel van Oostwegel Collection.

Gasten hebben keuze uit zeven verschillende suites, waaronder één Deluxe Garden suite en één Superior Garden suite. Alle accommodaties bevinden zich in het oorspronkelijke logement op het landgoed, en hebben een uniek design waarin interieurarchitect Roelfien Vos elementen van de natuur en omgeving heeft verwerkt.

Het uitzicht vanuit de kamers strekt zich uit van de Jekervallei tot aan België en de Cannerberg. Alle zeven suites hebben toegang tot de gezamenlijke tuin, de Deluxe Garden suite en Superior Garden suite hebben ook nog een privé tuinterras.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Deluxe-Garden-Suite-Château-Neercanne-Limburg Superior-Garden-Suite-Château-Neercanne-Limburg

*Superior Garden suite (links) en Deluxe Garden suite (rechts)

Luxe voorzieningen

Elke suite heeft een kingsize bed, een zithoek en eigen badkamer met regendouche, sommigen hebben ook een ligbad. De suites beschikken over veel luxe voorzieningen. Ook garandeert elke kamerreservering een tafel voor de lunch of het diner in het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne of het met een Michelin Bib Gourmand bekroonde L’Auberge.

“We zijn heel erg blij dat onze gasten het gastronomische erfgoed van Château Neercanne nu ten volle kunnen benutten,” vertelt Pierre Haenen, Directeur/Gastheer van Château Neercanne. “Zij ervaren straks ons landgoed op een manier die nog niet eerder mogelijk was. En gasten die bij ons bijvoorbeeld hun bruiloft vieren, kunnen dit met een overnachting nog onvergetelijker maken.”

Wereldwijd unieke suites

Volgens Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, zijn de suites uniek in hun soort, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. “Een verblijf hier echt betekenisvol. Oostwegel Collection heeft de suites gerealiseerd met respect voor het belangrijke culturele erfgoed, en we zetten ons in voor het behoud hiervan. We willen dat Château Neercanne net als de andere huizen binnen onze collectie nog generaties lang meegaan", aldus Oostwegel.

'Als gast draag je bij aan de instandhouding van dit prachtige Rijksmonument'

"We zijn enorm trots dat we vandaag onze eerste gasten verwelkomen,” vult Haenen aan. De ervaring van deze betekenisvolle luxe, in een prachtige omgeving, op nog geen tien minuten rijden van Maastricht, een stad met eindeloze culturele mogelijkheden, maakt een verblijf bij Château Neercanne een buitengewone ervaring waarvan we niet kunnen wachten om het te delen met de wereld.”

Suites-Chateau-Neercanne-Limburg
Interieur suites van Château Neercanne in Limburg
Artikel delen