Een terras met aantrekkingskracht op passanten

dEP - advertorial - Header

Een terras met aantrekkingskracht op passanten

Het voorjaar staat voor de deur en het is weer tijd om het terras klaar te maken. Naast een mooi en functioneel terrasinterieur wil je ook dat het sfeervol is en aantrekkingskracht heeft op passanten. Hoe creëer je dit? Hoe trek je de sfeer van binnen door naar buiten? Dit zijn vragen waar de specialisten van dEP je mee kunnen helpen!

Openingsfoto: het terras van The Streetfood Club in Breda.
Foto: Victor van Leeuwen

Aantrekkingskracht

Een goede sfeer in je horecazaak is een must, maar hoe pas je dit toe en hoe betrek je buiten hierbij? “Met de juiste buiten- en terrasverlichting creëer je sfeer en aantrekkingskracht”, zegt Sam Anders. “Verlichting draagt bij aan het verkrijgen van een bepaald gevoel, waar een terras vol gasten het resultaat van zal zijn. We weten dat een vol terras als een magneet werkt op passanten. Naast de verlichting is een goede geluidsinstallatie sfeerbepalend. Belangrijk is dat deze bestand is tegen de invloeden van buitenaf en dat er rekening wordt gehouden met de regels.”

2 - dEP - promo
Robert Burgstad, Felicia Hofstra en SamAnders, sfeerontwerpers bij dEP. Samenvoorzien zij menig high-end horecazaakvan licht-, beeld- en geluidsontwerpen.

Buitenverlichting

Een goed verlicht pand valt altijd op en dat is wat je als horecaondernemer wil. Robert Burgstad: “Buitenverlichting is bepalend voor het aanzicht en uitstraling van het pand. Het draagt in het geheel bij aan de sfeer. Deze uitstraling geeft je pand een onderscheidende identiteit. Naast dat buitenverlichting van het gebouw werkt als verfraaiing kun je met de juiste verlichting de sfeer van binnen doortrekken naar buiten. Op deze manier creëer je extra ruimte voor je gasten zodat zij ook op het terras kunnen genieten van jouw horecaconcept.”

Goed voorbereid

Uniek is dat dEP verschillende specialismes in huis heeft. Van de elektrotechniek en het ontwerp tot de montage - alles kan door dEP worden uitgevoerd. Werken met één partij geeft de garantie dat de werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd worden en dat de installatie aan alle technische veiligheidseisen voldoet.

Artikel delen