De complete beleving creëer je met licht, beeld en geluid!

Moja Den Haag dEP

De complete beleving creëer je met licht, beeld en geluid!

dEP is al ruim 35 jaar dé expert in het creëren van sfeer door middel van licht, beeld en geluid. Met een team van gepassioneerde specialisten op het gebied van ontwerp, engineering, elektra en montage wordt ieder bedacht concept werkelijkheid. De synergie tussen de verschillende specialismes maakt dEP de perfecte bouwpartner.

Meer over dEP

Betrek, zo mogelijk, vanaf de bouw van je zaak specialisten bij je plannen, het ontwerpteam van dEP denkt graag met je mee. Bekijk onze site en maak een afspraak!

Klik hier voor meer informatie!

Van bouw, verbouw tot restyling - ieder nieuw project is weer een uitdaging. Het bedenken en maken van tot de verbeelding sprekende ontwerpen en het daarna van A tot Z realiseren is iets waar wij heel blij van worden. Felicia, Robert, Vanessa en Sam zijn het kloppend ontwerphart van dEP, maar zij doen het zeker niet alleen. De projecten waar dEP aan werkt zijn in de loop der jaren steeds groter geworden.

Dat kan alleen als je met een vast team werkt dat precies weet wat het doet. Hier ligt ook de kracht van dEP! De loyaliteit van de medewerkers en de samenwerking tussen alle expertises is uniek. dEP kan alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren en werkt met een vast team van onder meer engineers en monteurs. Dit geeft de garantie dat het ontwerp feilloos tot leven wordt gebracht en voldoet aan alle wettelijke eisen. Wij ontwerpen en bouwen de perfecte en meest sfeervolle horecalocaties van Nederland.

*De tekst gaat onder de foto verder.

dEP_Vanessa Wetselaar, Robert Burgstad, Sam Anders en Felicia Hofstra
Sfeerontwerpersbij dEP: Vanessa Wetselaar, Robert Burgstad, Sam Anders en Felicia Hofstra (v.l.n.r.)

Sfeer

Op dit moment is dEP volop bezig om de Nederlandse horeca nog sfeervoller te maken. De samenwerking binnen het ontwerpteam maakt dEP sterker en veelzijdiger. De ontwerpers vullen elkaar aan in creativiteit, kennis en stijl. Dit  waarborgt de exclusiviteit van de ontwerpen en zie je terug in de projecten. Een mooi interieur komt niet tot zijn recht zonder de juiste verlichting. Het belang van de Sfeerdriehoek: verlichting, beeld en geluid wordt vaak onderschat. Het gebeurt regelmatig dat er pas bij de start van de bouw aan gedacht wordt. Dit is echt een gemiste kans; betrek vanaf het begin specialisten bij je plannen, zo krijg je het beste resultaat en worden je ideeën werkelijkheid. 

Meedenken

Het ontwerpteam van dEP denkt graag met je mee. One-stop-shopping: van ontwerp en montage tot het maken van een complete elektrotechnische installatie. Alles  onderbrengen bij één partij heeft veel voordelen: één aanspreekpunt, intensief contact en alles kan optimaal worden afgestemd. Wil je meer weten: bekijk onze site en maak een afspraak!

Pano_dEP
Artikel delen