dEP is dé trendsetter op het gebied van licht-, beeld- en geluidsontwerpen

Grand Bar & Brasserie Marie - Promo DEP
Tags: design

dEP is dé trendsetter op het gebied van licht-, beeld- en geluidsontwerpen

Verantwoord ondernemen met behoud van de perfecte sfeer, dat is de opdracht die dEP zichzelf al jaren geleden heeft gegeven. dEP is dé trendsetter op het gebied van licht-, beeld- en geluidsontwerpen. Onze passie om met licht, beeld en geluid een perfecte omgeving te creëren die ook nog voldoet aan het huidige en het toekomstige tijdsbeeld, is elke dag een uitdaging. Duurzaamheid en design gaan bij dEP hand in hand.

Foto: Victor van Leeuwen (Grand Bar & Brasserie Marie in Utrecht)

“Met ruim dertig jaar ervaring zijn we in staat om op een verantwoorde en duurzame manier te ondernemen. Deze ervaring rollen we uit in de projecten waaraan we werken, wat tot mooie en sfeervolle resultaten leidt”, zegt Sam Anders. “Bij een perfect doordacht concept mag een goed licht en geluidsontwerp, maar ook een energieplan niet ontbreken. De hoge energieprijzen en de bewustwording van de klimaatveranderingen hebben een grote invloed op de manier van ondernemen. Hulp inschakelen van professionals op dit gebied is de eerste stap naar een duurzame toekomst.”

“In de beginjaren van de ontwikkeling van ledverlichting waren de mogelijkheden beperkt en de uitstraling was koud”, vult Robert Burgstad aan. “Door testen, marktverkenning en het binnen dEP doorontwikkelen heeft ertoe geleid dat wij met led nu een hoger sfeerniveau kunnen bereiken dan vroeger met halogeen. De gebruiksvriendelijke vooraf programmeerbare sfeerstanden zorgen ervoor dat zowel bij daglicht als in de avond de perfecte sfeer kan worden bereikt.”

Verduurzamingsmogelijkheden

Robert vervolgt: “Een nieuw project start altijd met intensief contact met de opdrachtgever: wat zijn de wensen, welk budget is beschikbaar en hoe lang duurt het voordat de investering is terugverdiend. Met ons team van professionals gaan we met deze informatie aan de slag. Onze ontwerpers schetsen de eerste tekeningen terwijl onze technici onder andere kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden van de elektrotechnische installatie. Het plan wordt besproken met de opdrachtgever en na akkoord gaan we aan de slag. Bij dEP zijn we in staat om vanaf de eerste ontwerptekening tot aan de laatste schroef het project volledig in eigen hand te realiseren.”

Ook is er veel vraag naar het verduurzamen van bestaande elektrotechnische installaties. Hier valt na de investering een grote besparing te behalen in de energiekosten. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op zodat wij voor jou kunnen berekenen wat de besparing voor jouw zaak kan zijn.

dEP zorgt voor volle zaken

"Zijn wij met onze expertise en creativiteit de sleutel tot jouw succes? Het direct inschakelen van dEP is de eerste stap naar een duurzaam, goed, exclusief en sfeervol concept. Met trots zeggen wij: dEP zorgt voor volle zaken!"

Artikel delen