De Zalmhaven in Rotterdam krijgt restaurant en bar op 57e etage

Magnicity De Zalmhaven in Rotterdam

De Zalmhaven in Rotterdam krijgt restaurant en bar op 57e etage

Op de 57ste en 58ste verdieping van het gebouw De Zalmhaven in Rotterdam, de hoogste toren van de Benelux, opent eind 2024 een restaurant met bar. Magnicity is de exploitant. Het is ook eigenaar van de Euromast in Rotterdam en exploiteert onder andere het Paris Montparnasse Observatory (Tour Montparnasse) in Parijs en het 360 Chicago Observation Deck in Chicago

Bar, restaurant en beleving

Magnicity werkt voor het concept samen met de teams van de Euromast. Souad El Hamdaoui, huidig directeur van de Euromast en Dennis Vermeulen, benoemd tot general manager van deze nieuwe locatie, zullen het project leiden.

Ook voor wie niet direct van plan is plaats te nemen in het restaurant, is de locatie vanaf eind 2024 te bezoeken om het uitzicht te ervaren. De locatie zal de hele dag open zijn voor publiek zodat iedereen kan genieten van een panoramisch uitzicht over Rotterdam, inclusief uitzicht op de Erasmusbrug.

De hoogste toren van de Benelux

Met een hoogte van maar liefst 215 meter biedt De Zalmhaven een ongeëvenaard uitzicht op de Rotterdamse skyline. Sinds de bouw is het complex de hoogste toren van de Benelux. Zalmhaven CV en Magnicity hebben een langjarig huurcontract getekend voor de twee verdiepingen.

Onvergetelijke beleving

Magnicity is wereldleider op het gebied van stedelijke vrijetijdsbesteding op grote hoogte en expert in het beheer van panoramische observatoria en restaurants. Zo is Magnicity eveneens eigenaar van de Rotterdamse Euromast en exploiteert het bedrijf op diverse plekken in de wereld, waaronder Parijs, Chicago en Berlijn.

'Wij geloven in de ontwikkeling van Rotterdam en haar enorme potentie'

Alexia Vettier, CEO van Magnicity: "De exploitatie van de bovenste verdiepingen van De Zalmhaven in Rotterdam is een mijlpaal voor Magnicity. Wij geloven in de ontwikkeling van Rotterdam en haar enorme potentie. De Zalmhaven is meer dan een hoog gebouw in de stad met een prachtig uitzicht, het is een nieuw icoon en een premium ervaring die perfect aansluit bij Magnicity."

Artikel delen