Duurste hotel van New York is geopend: Aman New York

Duurste hotel van New York is geopend: Aman New York

Op de hoek van Central Park in New York opende hotel Aman New York. Het is bekroond tot het duurste hotel van de stad en bevindt zich op de bovenste verdiepingen van het iconische gebouw The Crown Building. Voor een overnachting betaal je tussen de 3.400 en 5.000 dollar. 

Foto's: Aman New York

 

Aman New York heeft zes verdiepingen met 83 ruime suites. Elf daarvan zijn geschikt voor grote groepen en families. Daarnaast zijn er twee luxe suites die ook een eetgedeelte, kitchenette én grote inloopkasten hebben.

HOLLISTIC WELLBEING

Van de zes verdiepingen staan er drie in het teken van ‘hollistic wellbeing’. Hier bevindt zich een grote spa met een binnenzwembad van 20 meter, tien behandelkamers en een fitnesscentrum. Aan zo’n ontspannen dagje in de spa zit wel een prijskaartje van 8.500 dollar. Wil je nog een losse behandeling erbij boeken? Dan starten de prijzen vanaf 785 dollar.

ARVA EN NAMA

In het luxueuze hotel zitten twee restaurants: Arva en Nama. In Arva proeven gasten Italiaanse culinaire hoogstandjes, gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten. Het Japanse restaurant Nama betekent ‘rauw’ en dat zijn ook de gerechten die hier worden geserveerd. Zo bevat het menu sushi, nigiri en sashimi.

Artikel delen