Geopend: restaurant By NOA in Den Haag

Geopend: restaurant By NOA in Den Haag

Deze zomer opende by NOA in Den Haag, aan de Paleisstraat. Het restaurant en de bijbehorende Coffee & Wine Lounge zijn te vinden in het Mövenpick Hotel. Gasten kunnen er 60 wijnen per glas te bestellen. Het restaurant is vanaf woensdag14 oktober 22.00 uur vanwege de nieuwe coronaregels alleen open voor hotelgasten. Bekijk foto's van het nieuwe restaurant onder dit bericht.

By NOA in Den Haag wil toeristen en locals trekken

Naast een selectie uit traditionele wijnlanden zoals Frankrijk en Italië serveert By NOA ook wijnen uit minder voor de hand liggende wijnlanden, zoals de Verenigde Staten en Argentinië. General manager Dimitri Kalaitzis mikt met dit concept niet enkel op toeristen, maar hoopt ook de lokale bevolking enthousiast te maken voor by NOA, in het Mövenpick Hotel dat in juni opende. “Voor locals is een restaurant in een hotel vaak een drempel, omdat men er automatisch vanuit gaat dat deze restaurants zich richten op toeristen. Wij willen graag laten zien dat wij ook inwoners van Den Haag als het straks weer kan met open armen ontvangen.”

60 wijnen bij By NOA in Den Haag

Opvallend is dat bij by NOA alle wijnen die op de kaart staan ook per glas te bestellen zijn. Een gat in de markt, meent Kalaitzis. “Hoe vaak gebeurt het dat je zin hebt in een wijn die je enkel per fles kunt bestellen? Je hoeft niet een hele fles te nemen om een andere wijn te proberen. Ieder zijn smaak, toch?"

Over By NOA

by noa in den haagBy NOA (Paleisstraat 5) is zeven dagen per week geopend en te vinden in het Mövenpick Hotel. Doordeweeks is het geopend van 06.00 tot 22.00 uur. In het weekend van 06.30 tot 22.00 uur. Gasten kunnen er terecht voor ontbijt, lunch, diner en alles tussendoor. Naast een restaurant kunnen gasten bij By NOA ook terecht in de Coffee & Wine Lounge.

Artikel delen