Grand Café De Lichttoren in iconisch gebouw in Eindhoven is open

Opening Grand Café De Lichttoren

Grand Café De Lichttoren in iconisch gebouw in Eindhoven is open

Er komt weer leven in de brouwerij op de begane grond van Eindhovens meest iconische gebouw ‘De Lichttoren’. Afgelopen zondag opende Grand Café De Lichttoren hier haar deuren. Het restaurant is zeven dagen per week open.

Het interieur

Het interieur van de oude Philipsfabriek heeft een zichtbare metamorfose ondergaan zonder afbreuk te doen aan de industriële en karakteristieke uitstraling van het pand. Er is eenheid en sfeer aangebracht door onder andere grote hangornamenten vol planten aan het plafond, nieuwe meubels en een grotendeels nieuwe bar. Hierbij is rekening gehouden met laagdrempeligheid en toegankelijkheid; iedereen moet zich hier welkom voelen.
'Iedereen moet zich hier welkom voelen'

Het menu

Dat zie je ook terug op de lunch- en dinerkaart. Het zijn veelzijdige menukaarten met voor ieder wat wils; van een pasta tot een biefstuk van de Kopa grill, en van vegetarische gerechten tot aan een pannenkoek voor de kinderen. Ook is er dagelijks een patissier aanwezig die zorgt voor vers, huisgemaakt gebak. Met een groots stadsterras, een speelhoek en een besloten vergaderruimte is dit een plek voor iedereen in het hart van de stad.

Grand Café De Lichttoren is iedere dag van 10.00 tot 00.00 uur geopend, op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur.

Grand Café De Lichttoren 1 Grand Café De Lichttoren 2
Artikel delen