Henry's Bistro vervangt Restaurant 1238 in hotel Botanic Sanctuary Antwerp

Henry's Bar

Henry's Bistro vervangt Restaurant 1238 in hotel Botanic Sanctuary Antwerp

Restaurant 1238 in hotel Botanic Sanctuary Antwerp gaat verder als Henry's Bistro. Het betreft een easy fine dining-concept met wereldse smaken. De locatie is een oase van rust, wat in contrast staat met het bruisende Antwerpse stadshart. 

Transformatie

Restaurant 1238 ondergaat een transformatie en gaat verder als Henry's Bistro. Hiermee opent er een nieuw hoofdstuk voor culinaire liefhebbers; een mix waar elegantie en wereldse invloeden centraal staan. Gelegen in het hart van het Botanic Sanctuary Antwerp, naast de bruisende Henry's Bar, biedt Henry's Bistro een sfeer, waar de binnen -en buitenruimtes in elkaar overgaan.

*Tekst gaat verder onder foto.

Bar-hendrys-bistro

Culinaire gerechten

Onder leiding van senior executive chef Johan Aarts worden culinaire gerechten gecreëerd met een mix van internationale smaken. "Henry's Bistro belichaamt een nieuwe benadering van easy fine dining, waar kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid samenkomen", zegt Aarts. "We zijn toegewijd aan het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze gasten, waarbij elk gerecht een verhaal vertelt en elke smaak een herinnering creëert."

Ruim terras

Het ruime terras is bij goed weer geopend, met uitzicht op de kloostertuin. Henry's Bistro is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner, en een all day dining-selectie. De openingstijden sluiten aan bij de behoeften van een moderne levensstijl.

*Tekst gaat verder onder foto.

Terras-henrys-bistro
Terras Henry's Bistro

De locatie

Henry’s Bistro is gelegen op het terrein van Elzenveld in hotel Botanic Sanctuary, achter dikke kloostermuren. Het terrein beschikt over verschillende gebouwen, zoals Michelinrestaurants, fine dining-restaurants, een hotelbar en evenementenruimten. Vroeger was dit gebouw het oudste ziekenhuis van Antwerpen. Op het terrein zelf heerst rust, wat in contrast staat met het bruisende stadscentrum.

Ook is er een kruidentuin waar je doorheen kan lopen en is er een kloosterapotheek aanwezig met luxe verzorgingsproducten. Mocht je willen ontspannen, dan is er ook een spa-complex van drie etages groot. Het design is een mix van sustainability en hoogstaande technologie, met aandacht voor luxe en natuur.

Botanic-Sanctuari-Antwerp-henrys-bistro Interieur-hotel-btanic-antwerp-henrys-bistro Normaal
Artikel delen