Het Duincafé in Overveen is vernieuwd: frisse en eigentijdse uitstraling

Duincafé PWN in Overveen

Het Duincafé in Overveen is vernieuwd: frisse en eigentijdse uitstraling

Het Duincafé van bezoekerscentrum Kennemerduinen in Overveen is heropend. Het vernieuwde interieur is ontworpen door horeca-designbureau ESTIDA. De heropening vond plaats in het eerste kwartaal van 2024.

Duincafé PWN

Het Duincafé bevindt zich op het terrein van Nationaal Park De Kennemerduinen. Er staan verschillende soorten gerechten op de kaart, zoals een broodje met humus met gegrilde groenten en quiches. De gerechten worden zoveel mogelijk biologisch bereid.

Naast Het Duincafé beschikt de locatie ook over een multifunctionele vergaderzaal: “Deze vormt het kloppende hart van de locatie. Dankzij het slimme ontwerp is deze ruimte multifunctioneel inzetbaar”, zegt Ruth van Toledo van designbureau ESTIDA. Er worden onder andere zakelijke vergaderingen en feestelijke diners gehouden, met uitzicht op de natuurlijke omgeving.

*Tekst gaat verder onder foto.

Inzet-Duicafe-PWN-ESTIDA
Duincafé PWN Overveen. Design: ESTIDA

Interieur en design

Naast het café zijn ook de vergaderzaal en de  buitenuitgifte onder handen genomen. De akoestische wandprints creëren een rustgevende sfeer. De unieke styling en het gebruik van bijzondere materialen zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling. De kleuren, zoals roze en groen, vormen samen een geheel en sluiten aan op de natuurlijke en groene omgeving waarin het duincafé gevestigd is.

Links-ESTIDA-PWN-OVerveen Rechts-Duicafe-PWN-ESTIDA-
Artikel delen