Klassiek, funky en eigenwijs
Volgens het team van Wijnbar Hemel & Aarde volgt de wijnbar dezelfde filosofie als het restaurant: kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service. In de wijnbar gaat het team net wat rebelser om met dat gedachtegoed. Wijnbar Hemel & Aarde is high-end, maar toegankelijk. Elegant en toch funky. Stijlvol maar eigenzinnig. Het sommeliersteam van Hemel & Aarde maakt de wijnbar waar gasten toch blijven zitten voor een extra glas wijn.
'De bar is een plek om wijn te drinken of om nieuwe dingen te ontdekken'
Het team van Wijnbar Hemel & Aarde verzamelt in de wijnbar flessen van over de hele wereld. Uit de klassieke gebieden en onontdekte wijnregio’s. Op het menu staan bekende wijnen naast wijnen van kleinere boeren en wijnhuizen. Wat de wijnen verbindt? Het zijn pure en elegante wijnen. De bar is een plek om wijn te drinken of om nieuwe dingen te ontdekken. Net als het restaurant gaat de bar met de seizoenen mee. Zo veranderen de wijnen met de jaargetijden mee. Net als de bites en snacks uit de keuken van Hemel & Aarde’s chef Rene van der Weijden.