Historisch Hotel St. Joris in Middelburg opent haar deuren

Hotel Sint Joris in Middelburg van Kloeg Collection

Historisch Hotel St. Joris in Middelburg opent haar deuren

Hotel St. Joris in Middelburg verwelkomt op 18 mei, Hemelvaartsdag, officieel haar eerste gasten. Het kleurrijke Cityhotel beschikt over 54 bijzondere kamers, een luxe ontbijtlounge en een stadstuin. Hotel Sint Joris is het negende hotel van Kloeg Collection. Sinds 2013 exploiteert dit familiebedrijf verschillende vakantieverblijven en restaurants in Zeeland.

Historie met een moderne twist

Bij binnenkomst in Hotel St. Joris is het historische karakter nog duidelijk voelbaar. In de lobby en ontbijtlounge vallen de imposante gebogen balken op en voelt het alsof je even terug in de tijd gaat. De vele hoekjes, trappetjes en bijzonderheden van het pand geven het een unieke sfeer. De kamers zijn gedecoreerd met opvallend vogelbehang of historische schilderijen met een knipoog. Altijd kleurrijk en met respect voor de historie van het gebouw, maar mét een moderne twist. Lees hier een uitgebreid portret van de familie Kloeg van de Kloeg Collection.

Lees na de foto's verder.

Kloeg Collection Hotel St Joris Entree-1 Kloeg Collection Hotel St Joris Ontbijt-1

Elke kamer een eigen beleving

Hotel St. Joris beschikt over vijftig verschillende City Rooms, drie City Lofts en een romantische luxe Suite. Michel Kloeg, eigenaar van Kloeg Collection, vertelt: "Wat Hotel St. Joris zo bijzonder maakt, is dat bijna geen enkele kamer hetzelfde is. Elke kamer heeft een eigen beleving en indeling en Joris blijft verrassen." De St. Joris Suite is uitermate geschikt als bruidssuite, met een imposante schouw, goudkleurig vrijstaand bad en dubbele regendouche. "Voor wie op zoek is naar een romantisch verblijf met een gouden randje is dit echt een aanrader", aldus Kloeg.

Lees na de foto's verder.

Kloeg Collection Hotel St Joris City Room Kloeg CollectionHotel St Joris Suite


Kloeg Collection: 4-sterren vakantieverblijven

Aan het hoofd van Kloeg Collection staan Michel en Sophie Kloeg. Inmiddels zijn ook hun dochters Nina en Laura en zoon Floris werkzaam bij het familiebedrijf. Kloeg Collection exploiteert luxe 4-sterren vakantieverblijven op verschillende locaties in Zeeland. Hierbij wordt gestreefd naar een duurzame gastenbeleving op 4-sterren-plus niveau. 

Artikel delen