Horecafeest van het Jaar in Ziggo Dome trekt 15.000 horeca-medewerkers

Bidfood horeca feest van het jaar
Tags: events

Horecafeest van het Jaar in Ziggo Dome trekt 15.000 horeca-medewerkers

‘We zullen doorgaan’ klonk het gisteravond luid galmend door de ZiggoDome, bij de opening van het Horecafeest van het Jaar 2022 door Francis van Broekhuizen. "De perfecte boodschap voor een branche die ook in moeilijke tijden zo creatief en ondernemend is en blijft. Dat verdient een feest", aldus host Ruben Nicolai. Daarom organiseerde Bidfood voor de tweede keer het grootste personeelsfeest voor de horeca.

Optredens

Met optredens van onder andere Rolf Sanchez, Emma Heesters, Kris Kross Amsterdam, Donnie, Lee Towers, de Snollebollekes en ‘man van het moment’ Claude, werden de 15.000 bezoekers van de tweede editie van het Horecafeest van het jaar getrakteerd op een grote show door groothandel Bidfood.

Bidfood

Bidfood organiseert het event voor haar klanten, als dank voor de samenwerking, maar ook om de branche te supporten voor haar ‘ondernemerschap en veerkracht’. “Na een jaar vol uitdagingen en keihard werken was er tijd om even te ontspannen,” aldus Laurens Claassens, Marketing Manager bij Bidfood. “En dat is gelukt, de maandag was weer van ons."

Lee Towers Bidfood
Optreden van Lee Towers
Bidfood optreden Bidfood optreden

 

 

Bidfood optreden
Optreden van Snollebollekes
Artikel delen