Bidfood organiseert Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland

Bidfood organiseert Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland

Op 4 en 5 april organiseert Bidfood het Horeca Spektakel van het Jaar in Walibi Holland. Op deze dag zullen meer dan honderd leveranciers aanwezig zijn en krijgen ondernemers volop ideeën voor oplossingen op het gebied van de personeelsproblematiek van dit seizoen.

Goed voorbereid de zomer in

“Op 4 en 5 april bieden we horeca professionals alles om skyhigh te gaan,” aldus Laurens Claassens, Marketing Manager bij Bidfood. “Het evenement is een mooie combinatie van inspiratie, voordeel en fun.” Op het Horeca Spektakel tref je méér dan honderd leveranciers en concepten van Bidfood. Daarnaast proef je de lekkerste en nieuwste producten én krijg je volop ideeën voor oplossingen op het gebied van de personeelsproblematiek van dit seizoen.

Ook profiteren bezoekers van het Bidfood Horeca Spektakel van exclusieve, messcherpe acties en voordelen die alleen geldig zijn tijdens deze dagen.

Samen met het team

“We zijn onwijs blij dat de horeca weer open is en zijn klaar voor een mooi seizoen. Met alle uitdagingen die spelen, is het nog belangrijker om het team goed voor te bereiden op de drukke zomerperiode. Ruiken, zien, proeven en beleven met het hele team”, aldus Laurens Claassens. En als extra kers op de taart, kan je natuurlijk helemaal los gaan in alle gave attracties van Walibi.

Meer weten of aanmelden? Ga naar: www.horecaspektakel.nl

Artikel delen