Hotel Not Hotel, R'dam: 'Kamers verstopt als kunstzinnige objecten'

Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur

Hotel Not Hotel, R'dam: 'Kamers verstopt als kunstzinnige objecten'

Na Amsterdam heeft Hotel Not Hotel nu ook een locatie in Rotterdam. De 36 kamers zijn in samenwerking met de kunstenaars Arno Coenen, Hans van Bentem, Sander Wassink en Jelle Mastenbroek gerealiseerd. Zie onderaan het bericht de foto's voor een inkijkje in het kunstzinnige Hotel not Hotel. 

Kunstzinnige objecten

Eigenaren Bruno Bont en Tijmen Receveur: “De kamers zijn verstopt of vermomd als kunstzinnige objecten. Het open karakter van het hotel tekent zich doordat er geen anonieme hotelgangen zijn. Zo grenzen de kamers aan twee binnenpleinen die dienen als sociale omgeving waar hotelgasten samen kunnen komen. Het exterieur van de kamers moet dusdanig bijzonder zijn dat je er bij binnenkomst bijna een museumwaardig gevoel van krijgt.”

Een van de betrokken kunstenaars, Arno Coenen, vertelt: “Zelf ontwierp ik het design van de koekoeksklok, die fungeert als gevel van een aantal kamers. Een ‘candy house’ en verticaal zwembad sieren de binnenpleinen.”

Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 1 Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 2


COME TO JESÚS

In hetzelfde pand is ook restaurant en bar Jesús Malverde. Het interieur van het restaurant is knalrood en de kaart Mexicaans. Het restaurant biedt plaats aan 85 gasten binnen en zeker 90 gasten buiten op het terras. In het restaurant kunnen bezoekers 7 dagen per week genieten van diner en cocktails tot in de late uurtjes. Het interieur van het restaurant is een verlengstuk van het hotel en volgt de kunstzinnige insteek op door middel van een uniek en gewaagd interieur.

Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 3 Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 6
Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 4 Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 5
Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 7 Hotel Not Hotel Rotterdam- Interieur
Artikel delen