Kloeg Collection opent met Timmerfabriek Apartments in Vlissingen haar 10e hotel

Kloeg Collection_Timmerfabriek Apartments - Header
Tags: hotel

Kloeg Collection opent met Timmerfabriek Apartments in Vlissingen haar 10e hotel

Timmerfabriek Apartments opende op zaterdag 8 juli officieel haar deuren, naast Hotel De Timmerfabriek, dat 1,5 jaar geleden opende. Het nieuwe hotel beschikt over 58 compleet ingerichte hotellofts en hotelappartementen. Het is het 10e hotel dat Kloeg Collection in korte tijd opent. Het familiebedrijf exploiteert sinds 2013 verschillende vakantieverblijven en restaurants in Zeeland. Aan het hoofd staan Michel en Sophie Kloeg. 

Foto's: Angela Verdam van Scherp! Fotografie

Maritiem karakter 

Het is nog maar 1,5 maand geleden dat Kloeg Collection Hotel St. Joris in Middelburg opende en inmiddels opende Timmerfabriek Apartments in Vlissingen ook haar deuren. Het gebouw past helemaal in het maritieme karakter van de stad. Zo zijn op de ruiten de contouren van hijskranen te zien die in de omgeving nog steeds te vinden zijn. Het vormt een mooi geheel met de andere gebouwen in het Scheldekwartier zoals de Timmerfabriek, de Machinefabriek en de Plaatwerkerij. Eigenaar is de familie Kloeg, van wie we onlangs een uitgebreid portret maakten.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Kloeg Collection_Timmerfabriek Apartments_The Loft_405_web-9_slaapruimte

Verbintenis met Hotel de Timmerfabriek

Zoals de naam al doet vermoeden is Timmerfabriek Apartments nauw verbonden met het naastgelegen Hotel de Timmerfabriek. Michel Kloeg, directeur van Kloeg Collection: “De twee liggen direct naast elkaar. Het is een mooie combinatie, voor ons maar ook voor de gasten. Als je in Timmerfabriek Apartments verblijft ben je helemaal zelfvoorzienend met een eigen kitchenette en zitruimte, maar je kan ook gemakkelijk gebruik maken van de services van het hotel. Zo wordt het ontbijt in Hotel de Timmerfabriek geserveerd en kunnen gasten ook langskomen voor een cappuccino, cocktail, borrel of uitgebreid diner bij Gastrobar de Timmerfabriek.”

Longstay en zakelijke verblijven

De lofts en appartementen zijn allemaal ingericht met een zitgedeelte en hebben een compleet ingerichte kitchenette. Sommige appartementen hebben daarnaast ook een werkruimte met bureau. Hierdoor zijn ze niet alleen heel erg geschikt voor een vakantie, maar ook voor mensen die graag voor een langere tijd in Vlissingen willen verblijven. Michel Kloeg: “Het is een aantrekkelijke plek voor expats die tijdelijk in Vlissingen willen wonen, of voor professionals die op projectmatige basis in Zeeland actief zijn. Ook voor hen biedt Timmerfabriek Apartments een fijne ‘home away from home’”.

De tekst gaat verder onder de foto's. 

Kloeg Collection_Timmerfabriek Apartments_The Loft_405_HR-4_overview Kloeg Collection_Timmerfabriek Apartments_City Apartment 4P_406_HR-7_kitchenette

 

Een vertrouwd team

Het startsein van de bouw werd begin 2022 gegeven door de iconische oud-Scheldewerker meneer Murre. Voor de ontwikkeling van het pand is samengewerkt met dezelfde partners die in mei 2022 ook het Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen hebben opgeleverd. Met elkaar hebben projectontwikkelaar TEAM Concepts, Blom Interieurs, Bouwgroep Peters en Kloeg Collection met Timmerfabriek Apartments weer een hotel in Vlissingen opgeleverd.

Kloeg Collection

Michel en Sophie Kloeg staan aan het hoofd van Kloeg Collection. Inmiddels is het hele gezin werkzaam bij het familiebedrijf. Kloeg Collection exploiteert luxe 4-sterren vakantieverblijven op verschillende locaties in Zeeland. Hierbij wordt gestreefd naar een duurzame gastenbeleving op 5-sterrenniveau. 

Kloeg Collection_Timmerfabriek Apartments_City Apartment 4P_406_HR-1_slaapkamer Kloeg Collection_Timmerfabriek Apartments_City Apartment 2P_404_HR-2_gedekte tafel
Artikel delen