Knalroze interieur bij Donna Social Club in Groningen

Donna Social Club Groningen

Knalroze interieur bij Donna Social Club in Groningen

Groningen heeft er sinds april een opvallende hotspot bij: Donna Social Club. Van de muren, plafonds en tegels tot de speakers, koffiemachine en ondergrondse biervaten: bijna alles is hier roze. Eigenaren zijn Emile Bos en Tom Bullinga, die ook restaurant Florentin in Groningen hebben.

Donna Social Club

Bos en Bullinga vertellen: “Donna Social Club is geïnspireerd op de Amerikaanse diners uit de jaren ’70 en ’80. De vibe is funky, sexy en disco én een tikkeltje underground.” Aan het plafond hangen palmen, cactussen, discoballen en rolschaatsen en bediening loopt in lichtblauwe baseball-shirts.

“Op het menu staat een mix van het beste wat Amerika te bieden heeft. Met Amerikaans comfortfood en de Mexicaans geïnspireerde keuken is er voor ieder wat wils. Wat natuurlijk niet kan missen zijn decadente milkshakes en Amerikaans geïnspireerde cocktails. Ook is een kwart van ons aanbod vegan.”

Tot slot speelt muziek een grote rol in het concept. Zo draait er regelmatig een dj house- en discomuziek. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor een hapje, drankje en dansje. Tot 3:00 kunnen de gasten er vertoeven met late night snacks & drinks. 

Donna Social Club Groningen 4-3
Donna Social Club Groningen 1 Donna Social Club Groningen 2
Donna Social Club Groningen-Jul-15-2022-12-36-33-12-PM
Artikel delen