Op grote hoogte: kosmopolitische Current Rooftop Bar in Den Bosch geopend

Current Rooftop Bar

Op grote hoogte: kosmopolitische Current Rooftop Bar in Den Bosch geopend

Afgelopen vrijdag is Current Rooftop Bar in 's-Hertogenbosch geopend voor het publiek. De bar is onderdeel van 'Current Rooftop Restaurant & Bar' en bevindt zich op de negende verdieping van Hotel The Den. Bekijk onderaan dit bericht foto's van de bar. 

Nieuw lifestyle hotel

Current Rooftop ligt gelegen op de negende verdieping van The Den, ‘s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel. Dit lifestyle hotel is eind maart nieuw geopend waarbij zij ook direct hun allday dining Restaurant & Bar The Den op de begane grond lanceerde. Hotel The Den ligt gelegen in het Paleiskwartier op loopafstand van het centrum en station van Den Bosch. Current Rooftop is toegankelijk via de hoofdingang van Hotel The Den aan de Magistratenlaan of via de ingang op de Paleisbrug waar het direct aan verbonden is.

Hoogtepunt voor de stad Den Bosch

De rooftop bar is de gehele dag geopend. Bij Current kan je een kopje koffie tot aan een cocktail bestellen en voor de kleine trek staan er hartige snacks en verschillende gebakjes op het menu. "Bij Current beleef je de ultieme culinaire beleving. Een kosmopolitische bestemming", benadrukt Melle van Uden, General Manager van Hotel The Den. Hij vervolgt: "Doordeweeks is de sfeer intiem en ontspannen; in het weekend is de energie zoals het weekend hoort te zijn. Met een DJ-booth in het restaurant komt de 'social vribrant scene' pas echt tot leven: It's all about the vibe!" Current heeft twee grote buitenterrassen met een uitzicht over 's Hertogenbosch en is een absoluut hoogtepunt voor de stad Den Bosch.

Current Rooftop Bar Current Rooftop Bar
Current Rooftop Bar Current Rooftop Bar
Current Rooftop Bar Current Rooftop Bar
Artikel delen