Landgoed Rhederoord in De Steeg vernieuwt bar-restaurant in Koetshuis

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

Landgoed Rhederoord in De Steeg vernieuwt bar-restaurant in Koetshuis

Landgoed Rhederoord in De Steeg heeft onlangs Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord heropend. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en heeft nu ook een bar voor cocktails, borrels en barfood. Biologische streekproducten spelen er de hoofdrol. Daarnaast zijn er acht hotelkamers toegevoegd.

Heropening

Met de verbouwing die in januari is afgerond, is het interieur van het koetshuis van Landgoed Rhederoord volledig veranderd. Centraal staat nu de bar waar gasten kunnen aanschuiven voor cocktails, gin-tonics, aperitieven, digestieven, tapbieren, wijnen en een groot aanbod aan alcoholvrije alternatieven. Het barfoodmenu is gevarieerd, van oesters en charcuterie tot borrelhappen en plate-gerechten.

Het restaurant heeft een open foodbar waar de koks live in het restaurant gerechten bereiden. Gasten kunnen van de kaart bestellen of zelf bij de nieuwe foodmarket hun menu samenstellen met het wisselend aanbod aan meat cuts, vis, schaal- en schelpdieren en garnituur om te delen. Zoals op heel Landgoed Rhederoord zijn de gerechten en producten bij Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord biologisch en lokaal geteeld en gemaakt.

*De tekst gaat verder onder de foto's van Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord.

Landgoed Rhederoord_1 Landgoed Rhederoord_6

Lunch, borrel en diner

“Met Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord hebben we een laagdrempelige en tegelijk hoogwaardige plek gecreëerd voor lunch, borrel en diner”, vertelt Bart-Jan Hallers, directeur van Landgoed Rhederoord. “Hier kunnen gasten fantastisch lunchen en dineren, maar ook gewoon even binnenlopen voor een drankje, een hapje of een thee met iets lekkers na een wandeling in de bossen om ons landgoed heen."

"Uiteraard kunnen bar en restaurant ook exclusief afgehuurd worden voor borrels, verjaardagen, zakelijk evenement of als onderdeel van een bruiloft op het landgoed. Met de verbouwing van het koetshuis hebben we ook acht hotelkamers toegevoegd, waarmee we nu in totaal over dertig hotelkamers op het landgoed beschikken.”

*De tekst gaat verder onder de foto van Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord.
Landgoed Rhederoord

Over Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord is een historisch landgoed, net aan de noordoostkant van Arnhem, midden in de bossen van de Veluwezoom. Het landgoed bestaat uit een omvangrijk landschapspark met een landhuis en koetshuis en is een populaire plek voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, vakanties en feesten.

Rhederoord beschikt over dertig hotelkamers, verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties of besloten bijeenkomsten en Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord dat dagelijks geopend is voor lunch, borrel en diner waarin biologische streekproducten de boventoon voeren.

Landgoed Rhederoord_4 Landgoed Rhederoord_2
Artikel delen