Madam Restaurant & Skybar in Amsterdam heropent op 20 april

Restaurant & Skybar Madam in Amsterdam

Madam Restaurant & Skybar in Amsterdam heropent op 20 april

Madam restaurant & Skybar in Amsterdam heropent op 20 april haar deuren. Madam zit gevestigd in de A'DAM toren boven restaurant MOON. Na een verbouwing en herpositionering hebben zowel het restaurant als de bar een nieuwe look & feel en identiteit. Gasten schuiven aan voor het nieuwe shared dining-menu dat is geïnspireerd op de Aziatische keuken en cocktails. Daarnaast is er een programmering met live muziek en dj's.

Persoonlijkheid

Over het concept vertelt manager Khalil Larosi: "Madam krijgt een echte persoonlijkheid. Denk aan die vriendin die altijd opvalt in de menigte - elegant maar toch een beetje ondeugend. Ze is verfijnd, maar heeft ook een speelse kant en is altijd in voor een avontuur. Ze houdt van het leven en geniet van elk moment. Haar energie is aanstekelijk en haar gastvrijheid is ongeëvenaard. Madam weet hoe ze een feestje moet vieren en zorgt ervoor dat haar gasten zich altijd welkom voelen. Deze persoonlijkheid komt terug in alles wat het restaurant biedt, zowel in het interieur als in de ervaring van het personeel."

'Nothing brings people together like good food and great music'

Hij vervolgt: "Door regelmatig zelf buiten de deur te dineren, deed ik veel inspiratie op voor het nieuwe concept van Madam. Ik ben  ervan overtuigd dat het restaurant en de bar zowel de Nederlandse als internationale gasten zal aanspreken. Zoals onze slogan luidt: Nothing brings people together like good food and great music.”

Menu en skybar

Bij Madam draait het allemaal om shared dining. De menukaart is geïnspireerd op de Aziatische keuken. Denk aan gerechten als crispy zalm rol met verse nori en een vleugje pittige wasabi of buikspek die 24 uur gepekeld en langzaam gegaard is. Naast het restaurant heeft Madam een skybar waar dj's muziek zullen draaien voor een gevulde dansvloer met uitzicht over de hele stad.

Restaurant-Skybar-Madam-Amsterdam-2
Artikel delen