Modern Indiaas restaurant Miri Mary geopend in de Pijp in Amsterdam

Restaurant Miri Mary - Render

Modern Indiaas restaurant Miri Mary geopend in de Pijp in Amsterdam

De Pijp in Amsterdam heeft er een nieuw restaurant bij: Miri Mary. Het restaurant serveert gerechten uit de modern Indiase keuken in combinatie met een eclectische lijst aan cocktails. De afgelopen maanden is het pand omgetoverd tot een fraai restaurant.

R3

Modern doch geworteld in het verleden

Met passie voor goede koffie, cocktails, de Indiase keuken en een vleugje mysterie, is Miri Mary ontstaan. Miri Mary brengt zwarte peper - India's favoriete specerij - en de westerse wereld samen rond de tafel. De gasten kunnen een uitgebreid culinair erfgoed ontdekken, doorspekt met tijdloze recepten die ons doen denken aan gezellige familiebijeenkomsten en de aroma's van thuis. Modern doch geworteld in het verleden. Het menu van Miri Mary is een viering van nostalgische herinneringen uit de kindertijd, verheven door culinaire technieken, kruiden en verse lokale en eigen gekweekte producten.

Restaurant Miri Mary - Team

Het team

Yakup Aydin, koffiekenner, liefhebber, voormalig Nederlands Barista Kampioen is koffie consultant voor Miri Mary. Yakup is een van de pioniers van de koffiecultuur zoals we die nu kennen en heeft het team de afgelopen maanden klaargestoomd. Dankzij Sven Brokaar, eigenaar van Restaurant Mecca in Rotterdam, is het team opgeleid om cocktails over de bar te schuiven. De keuken staat onder leiding van de gerenommeerde chef Nirvaan Thacker.

Restaurant Miri Mary - Render Restaurant Miri Mary - Render
Artikel delen