Morgan & Mees opent in Rotterdam: hotel, restaurant en bar

Hotel Morgan & Mees in Rotterdam

Morgan & Mees opent in Rotterdam: hotel, restaurant en bar

Na de eerste locatie in Amsterdam, heeft Morgan & Mees nu een vestiging in Rotterdam. De renovatie van het monumentale pand duurde twee jaar. Naast dat gasten kunnen overnachten in het hotel (twintig kamers) zijn er ook een restaurant en bar. Eigenaren zijn Myrthe Slotemaker, Willem Dikkers, Marius Haverkamp, Ton van Oostenen Roger Peetoom.

Complete metamorfose

Morgan & Mees is te vinden in het monumentale pand aan de Mathenesserlaan 145 in Rotterdam. De voormalige thuisbasis van Schoevers en Radio Rijnmond is gerenoveerd, met behoud van de monumentale Bauhaus stijl.

Myrthe Slotemaker, Managing Director, over de opening: “We hebben hier zo lang naar toe geleefd. En dat terwijl alle ruimtes een totale transformatie ondergingen. Het pand is in ere hersteld en wij streven ernaar om op deze plek verbinding te brengen tussen locals en internationale reizigers. Waarbij Morgan staat voor de reiziger en Mees voor de buurtbewoner.”

'Het is fantastisch om te zien hoe de sfeer en het karakter van het pand behouden zijn gebleven'

Er zijn verschillende type kamers. Van de "Cute Rooms" tot het ruime penthouse met buitenterras, waar je een uitzicht over de Rotterdamse skyline hebt. De drie "Natural Rooms" hebben hun eigen balkon, de "Extra Comfy Rooms" zijn uitgerust met baden.

*Tekst gaat verder onder de foto's

Interieur-Hotel-Morgan-En-Mees-Rotterdam
Interieur hotelkamer Morgen & Mees in Rotterdam

Restaurant, bar en terras

In het restaurant van Morgan & Mees Rotterdam kun je zeven dagen per week terecht voor een ontbijt, lunch of diner. De menukaart biedt een combinatie van lokale, seizoensspecialiteiten en moderne internationale gerechten. Gasten kunnen kiezen wat ze willen: één, twee, drie of vier gangen, op welk tijdstip of welke dag je het restaurant ook bezoekt. Daarnaast is er een bar en beschikt Morgen & Mees over een terras.

Private Dining

De private dining ruimte van Morgan & Mees Rotterdam biedt een plek voor vergaderingen, maar is ook te gebruiken voor intieme diners, productlanceringen of feestjes.

Restaurant-Bar-Morgan-En-Mees-Rotterdam
Artikel delen