Geopend: Moxy Amsterdam Schiphol Airport

Geopend: Moxy Amsterdam Schiphol Airport

Op vijf minuten rijden van Schiphol opende in augustus Moxy Amsterdam Schiphol Airport. Dit speelse en stoere Marriott-merk richt zich op de ‘jonge’ gast. General manager is Bart Pastoor. Eerder schreven we al een uitgebreider artikel over het nieuwe hotel, nu laten we ook foto's zien (onder het bericht).

In het interieur van hotel Moxy Amsterdam Schiphol Airport vormen spellen, fotoboeken, een tafeltennistafel en een heuse klimwand het decor. “Met die inrichting hopen we dat onze gasten veel tijd in de publieke ruimtes doorbrengen om bijvoorbeeld iets te eten, drinken of zelfs te werken”, zegt general manager Bart Pastoor.

Moxy Amsterdam Schiphol Airport is vernieuwend

“Verschillende details, waaronder het aangeven van het NAP, wolken met druppels, een paraplu en echte damwanden in het bijbehorende restaurant, geven deze Moxy-vestiging een Nederlands tintje.” Nu is het vooral wachten tot de jonge, zakelijke reizigers weer massaal de weg naar Amsterdam weten te vinden. “Wie hier komt, is echt oprecht enthousiast. We brengen iets vernieuwends in deze regio”, zegt Pastoor.

Over Moxy Amsterdam Schiphol Airport

Het eerste Moxy-hotel is gevestigd in de Amsterdamse Houthavens en ook in Utrecht, Scheveningen en Den Haag zijn hotels in ontwikkeling.

Design: Atelier Floor

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Entree Magazine!

Artikel delen