Nieuwe tapasbar én boutiquehotel van TR3S in Gorinchem: 'Onbeperkt genieten'

TR3S Tapasbar Gorinchem

Nieuwe tapasbar én boutiquehotel van TR3S in Gorinchem: 'Onbeperkt genieten'

Begin dit jaar opende de zevende vestiging van TR3S Tapasbar haar deuren aan de Lingehaven in Gorinchem. Boven het restaurant is het eerste bijbehorende Boutique Hotel van TR3S gevestigd. Franchiseondernemer Françoise Kuijpers runt beide zaken: "Ik had totaal geen horeca-ervaring, maar met gastvrijheid, een positieve mindset en hard werken kom je een heel eind.”  

Bij TR3S Tapasbar in Gorinchem kunnen gasten onbeperkt genieten van diverse tapasgerechten, waaronder tonijn sashimi en kip gyoza, en huisgemaakte sangria. Franchisenemer Françoise Kuijpers vertelt dat de gasten goed reageren op het warme, moderne interieur en de diversiteit van de tapasgerechten. “Aangezien we elke avond vol zaten, hebben we besloten om ook op de maandag onze deuren te openen.”

TR3S Boutique Hotel

Kuijpers runt niet alleen het restaurant, maar ook het bijhorende boutiquehotel. TR3S Boutique Hotel is het eerste hotel van TR3S. Het hotel heeft tien kamers waarvan er een aantal uitkijken over de Lingehaven. Alle kamers zijn comfortabel ingericht in mooie, rustige kleuren. De hotelervaring is geïnspireerd op grote steden als Londen, New York en Hong Kong. De luxe gecombineerd met sfeer en rust geeft een grootstedelijke allure. 

Snelle groei

In 2015 werd de eerste vestiging van TR3S Tapasbar door Mari de Jongh geopend in Tiel. Al snel werd er besloten om een vaste prijs voor de tapas te hanteren om zo de gasten volledig te kunnen ontzorgen. Dit sloeg aan en daarna is het snel gegaan. Een grote zaak in het centrum van Veenendaal volgde, toen Barneveld, Meteren, Amersfoort, Aalst, Gorinchem en Lelystad. In november opent de negende vestiging in Eindhoven. 

Tekst gaat onder de foto's verder.
Hotel TR3S Gorinchem Tapas TR3S Gorinchem

Alle locaties van TR3S Tapasbar

TR3S Tapasbar is inmiddels op verschillende plekken in het land te vinden. In november opent de negende locatie. 

  • Aalst: lunch, diner
  • Amersfoort: diner
  • Barneveld: diner
  • Eindhoven: opening november 2023
  • Gorinchem: ontbijt, lunch, diner
  • Lelystad: diner
  • Meteren: lunch, diner
  • Tiel: diner
  • Veenendaal: diner

“Midden in de coronaperiode kwam ik via mijn partner in contact met eigenaar Mari de Jongh van TR3S Tapasbar", vertelt Kuijpers. Ondanks de onzekere tijd voor horecaondernemingen was ik direct erg positief over de formule van TR3S."

Kuijpers werkte hiervoor als gymlerares in het basisonderwijs. "Ik had totaal geen horeca-ervaring, maar leerde de fijne kneepjes van het vak bij TR3S Tapasbar in Aalst. Van spoelkeuken tot gerechtjes bereiden, achter de bar staan en bedienen, ik heb zowel de voor- als achterkant van het restaurant kunnen zien. Ik ben ook van mening dat je met gastvrijheid, een positieve mindset en hard werken al een heel eind komt.”

"Met gastvrijheid, een positieve mindset en hard werken kom je al een heel eind"

Ze vervolgt: “Al snel kwam het idee om samen met mijn partner een franchiselocatie te openen. Door het financieren van een TR3S Tapasbar franchisevestiging is het makkelijker en voordeliger om een eigen business op te zetten. Als franchiseondernemer kan ik mij namelijk helemaal richten op het runnen van de zaak. PR, marketing, inkoop, menu-ontwikkeling en de website worden namelijk vanuit het hoofdkantoor geregeld. Daarnaast is er het grote inkoopvoordeel en staat het hoofdkantoor altijd met raad en daad terzijde."

Sprong in het diepe

"De formule van TR3S Tapasbar is al een succes gebleken en daarom durfde ik, samen met mijn partner, de sprong in het diepe te nemen. Ik focus mij voornamelijk op het reilen en zeilen van de zaak en hij neemt de financiële kant en het contact met het hoofdkantoor op zich. Een perfecte combi wat mij betreft.”

Artikel delen