Poké Perfect geopend in Rotterdam: grootste locatie tot nu toe

Nieuwe Poké Perfect vestiging Rotterdam

Poké Perfect geopend in Rotterdam: grootste locatie tot nu toe

Poké Perfect opende een nieuwe vestiging op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Het is de grootste vestiging tot nu toe in Nederland. Op het menu: poké bowls, side dishes en verschillende vitamineshots. Met deze nieuwe locatie in Rotterdam heeft familiebedrijf Poké Perfect van Gerrit Jan en Quinta Witzel momenteel veertien zaken in Nederland.

Poké Perfect Rotterdam

De nieuwe locatie van Poké Perfect zit in een monumentaal pand op de Oude Binnenweg. Quinta Witzel, mede-eigenaar van Poké Perfect: “Rotterdam stond al vanaf de oprichting heel hoog op ons wensenlijstje. De stad is ontzettend veelzijdig en we voelen ons er altijd heel erg thuis. Maar het vinden van de perfecte locatie bleek een uitdaging. Dit najaar kwam die eindelijk voorbij en we kunnen niet wachten om alle Rotterdammers te verwelkomen!”

*Tekst gaat verder onder foto's.

Interieur-binnen-poke-perfect-rotterdam-
Interieur Poké Perfect Rotterdam

Gezond, lekker en snel

Momenteel telt Poké Perfect vestigingen in Almere, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Amsterdam, Leiden, Nijmegen, Utrecht en nu dus Rotterdam. Het concept opende in 2016 het eerste pokérestaurant van Nederland. Poké Perfect is expert op gebied van de poké bowl: een maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en een goed alternatief voor het gebruikelijke fastfood. 

Het gevarieerde menu biedt verschillende signature dishes zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer, bijgerechten, desserts en tijdelijke specials. Ook is er de mogelijkheid een eigen bowl samen te stellen: van de basis tot de toppings en de saus, alle ingrediënten kunnen worden samengevoegd.

*Tekst gaat verder onder foto's. 

Poke-bowls-poke-perfect Verse-avocado-poke-perfect

Nederlands familiebedrijf

Poké Perfect is een familiebedrijf. Oprichters Quinta en Gerrit Jan Witzel groeide op in een gezin van vijf kinderen. Het familiegevoel is de fundering van Poké Perfect (ook zus Anna werkt bij het bedrijf). Producten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht en alle ingrediënten zorgvuldig uitgekozen. De leveranciers leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt. Alle locaties hebben tafeltjes, maar je kunt ook afhalen en laten bezorgen.

Artikel delen